Anne Smits
Anne Smits Celebrity 18 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner en Bad Bunny samen gespot op Coachella en TikTok brandt los

De geruchten dat Kendall Jenner en rapper Bad Bunny, a.k.a. Benito Antonio Martínez Ocasio, aan het daten zijn, ontstonden in februari. Een maand later zouden de twee gespot zijn tijdens een sushidate. Sindsdien is het al een aantal weken stil rondom het liefdesleven van het 27-jarige model en de 29-jarige rapper. Tot Coachella. Waar Kendall normaal gesproken terughoudend is in het showen van haar liefdesleven, leek ze er op Coachella geen moeite mee te hebben om open en bloot te kletsen met haar potentiële nieuwe liefje.

Er hangt liefde in de lucht.

Kendall Jenner en Bad Bunny samen gespot op Coachella

De celebrities en hun lovers zijn allesbehalve veilig op Coachella. Zo werden Shawn Mendes en Camila Cabello al zoenend gespot op het festival, die helaas tóch niet weer bij elkaar zijn, en wachtten iedereen in smart af of ook Kylie Jenner en Timothée Chalamet samen Palm Springs zouden betreden. Kendall Jenner en Bad Bunny konden in ieder geval niet aan de paparazzi ontkomen, ook al leken ze daar geen problemen mee te hebben.

Kendall en Bad Bunny hebben het leuk samen

De zusjes Jenner arriveerden vrijdagavond bij Coachella en bezochten vervolgens samen het optreden van Bad Bunny. Op de zondag van het festival werden Kendall en de rapper ook daadwerkelijk samen gespot. De twee hadden voornamelijk oog voor elkaar en weinig voor de optredens om hen heen. Waar de twee het precies over hebben gehad, was moeilijk te zien. Zo droeg Bad Bunny een doek als gezichtsmasker, waardoor liplezen er voor de paparazzi in ieder geval niet in zat.

@neverletgofoo

😬 #coachella #BadBunny #Kendall #kendalljenner #raesremmurd #benito

♬ original sound – Coneja

TikTok brandt los met grappen over Kendall en Benito

Op TikTok worden er al veel grappen gemaakt over hoe een relatie tussen Kendall en Bad Bunny eruit zou zien. Vooral de verschillende afkomsten van de twee zijn het onderwerp van de video’s. Zo komt Bad Bunny, oftewel Benito, uit Puerto Rico en is Kendall natuurlijk een Amerikaanse.

@massmandato

Power couple😍 #kendalljenner #badbunny

♬ original sound – Massimo Mandato

@mrchuy

Bad Bunny at Kendall Jenner’s house 😂😂 #badbunny #kendalljenner #badbunnykendalljenner

♬ original sound – Jesus Garcia

Beyoncé vangt kritiek vanwege slecht scorend album Chlöe Bailey

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.