Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Twitter gaat los over Kris Jenners “you’re doing amazing sweetie”-moment tijdens het Met Gala 2021

Het is geen verrassing dat een deel van de Kardashian-Jenners ook weer aanwezig was bij het Met Gala. Kim Kardashian verraste iedereen door in een morphsuit van Balenciaga te verschijnen, Kendall Jenner droeg een prachtige jurk van Givenchy en Kris Jenner verscheen in een pak van Tom Ford. Toch zijn de outfits niet waar Twitter het over heeft, maar is het een moment van Kris Jenner dat ons doet denken aan haar “You’re doing amazing sweetie”-moment uit KUWTK.

WE LOVE KRIS.

Kris Jenner en Kendall Jenner tijdens Met Gala

Een video waarin Kendall Jenner de trappen van het Metropolitan Museum of Art betreedt gaat nu viral op Twitter. En dat komt vooral door momager Kris. In de video zien we hoe Kendall de trappen op loopt terwijl Kris haar aan het filmen is en daar heel blij bij kijkt. Fans vergelijken het moment uit Keeping Up With The Kardashians waarin Kris tegen Kim Kardashian, “you’re doing amazing sweetie” zegt.

Dit heeft Kris Jenner te zeggen over de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West

Het moment ging natuurlijk niet aan Twitter voorbij en daar lieten fans dan ook nog eens duidelijk weten dat ze groot fan zijn van Kris. Een fan schreef, “The way Kris is holding and moving the phone around recording Kendall 😭😭” Een ander voegde toe, “Kris Jenner recording Kendall with her phone even tho she’s is surrounded by paparazzi is so adorable lol.”

Video

Daar bleef het niet bij, want Kendall Jenner reageerde eerder nogal geschokt om haar moeder op het evenement te zien. In een video van Vogue wordt Kendall geïnterviewd als ze verrast reageert om haar moeder Kris te zien met de tekst, “Hi, Mum.” Vervolgens zegt ze tegen haar moeder, “Mum, what are you doing here?” Emma Chamberlain zegt vervolgens, “She’s my mum now too.” Eén ding is zeker: Kris doet er alles aan om haar kinderen te supporten.

Vervolgens verscheen er eerder vandaag een foto waarop te zien is hoe Kris een martini aan het drinken is terwijl Kendall Jenner in haar handgemaakte Givenchy-jurk haar veters moet strikken. Daar schrijft Kendall onder, “whatever kris needs, she gets.” Ach, Kris laat weer zien wie de baas is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.