Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat Kris Jenner zojuist de naam van Kylie en Travis’ baby bekend heeft gemaakt

Kylie Jenner en Travis Scott maakten vanochtend bekend dat ze hun tweede kind hebben verwelkomd. Met een zwart-witfoto van de hand van de baby en de hand van dochter Stormi maakt het stel bekend dat Kylie op 2 februari bevallen is. Hoewel fans wachten op meer nieuws over de baby, is er nog weinig bekend. Toch denken ze nu dat oma Kris Jenner de naam van de baby in een reactie heeft verklapt.

KRIS!!!!

Kris Jenner deelt naam baby

Vanochtend deelde Kylie Jenner het nieuws dat de 4-jarige Stormi Webster zus is geworden met een schattige foto waarop Stormi de hand van haar nieuwe broertje (?) vasthoudt. De caption van de foto luidt, “💙 2/2/22.” waarmee Kylie de hint lijkt te geven dat het gaat om een jongen. Natuurlijk wilden fans (en wij) direct meer info over het geslacht en de naam van de baby, maar het lijkt erop dat Kylie die informatie nog even voor zichzelf houdt.

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner

Momager en oma Kris Jenner denkt daar blijkbaar anders over, want fans denken dat zij de naam van de baby nu alsnog bekendmaakt in de reacties onder de foto. Kris schrijft onder de foto, “Angel Pie” waaruit fans opmaken dat de baby van Kylie en Travis “Angel” zou heten.

Instagram / @kyliejenner

Fans reageerden snel op de opmerking van Kris en denken het bewijs is dat de baby Angel heet en Angel Pie de bijnaam van Kris is voor de baby. Bovendien staan de opmerkingen onder de foto van Kylie Jenner vol met verwijzingen naar engelen en schrijven familie en vrienden allerlei cryptische reacties die op “Angel” zouden kunnen wijzen.

Kim plaatste Kardashian plaatst een engel-emoji, terwijl Malika “AMEN” schreef. Ondertussen schrijft Anastasia Karanikolaou, “Angel baby”, terwijl visagist Ariel schreef: “Can’t wait to meet the little angel.” Toch blijft de reactie van Kris Jenner volgens fans het grootste bewijs…

Instagram / @kyliejenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.