Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Julia Fox wil dat Kanye ‘Ye’ West en Kim Kardashian hun problemen met elkaar oplossen

Om te zeggen dat het de laatste tijd niet *geweldig* gaat tussen Kim Kardashian en Kanye West zou een enorm understatement zijn. Al meerdere keren kwamen de exen in het nieuws doordat ze elkaar dingen verweten of vertelden bronnen hoe het precies zit tussen Kim en Kanye. Daarnaast komt laatstgenoemde regelmatig in het nieuws door zijn nieuwe liefde Julia Fox, die nu zelf haar zegje doet over de vechtscheiding van Kimye.

Ze vindt er namelijk wat van.

Julia Fox over Kanye West en Kim Kardashian

Afgelopen vrijdag gingen zowel Kim Kardashian als Kanye West volledig los op Instagram met beschuldigingen aan elkaars adres. Kanye beschuldigde Kim van het feit dat ze dochter North West zonder zijn medeweten op TikTok had laten gaan en wilde daar een einde aan maken, waarop Kim een zeldzame openbare reactie gaf en Kanye’s tactiek als “constante aanvallen” beschreef.

Instagram / @kimkardashian

Van een liefdevolle scheiding lijkt allang geen sprake meer en inmiddels hoopt iedereen dat ze in het belang van hun geliefden met elkaar rond de tafel gaan zitten en het in alle privacy oplossen. Daarin zijn we niet de enigen, want ook Kanye’s nieuwe vriendin, Julia Fox, is lid van Team Kimye-Working-Out-Their-Stuff. Ze streeft natuurlijk niet naar een volledige verzoening van Kimye, want ze is dolgelukkig met Kanye. Toch vindt ze ook dat er van een vechtscheiding geen sprake moet zijn en dat ze hun problemen samen moeten oplossen. Daarnaast begrijpt ze hoe moeilijk de situatie is voor alle betrokkenen.

Vechtscheiding

Een bron dichtbij de actrice vertelt aan Page Six, “Julia’s been in the same predicament, so she understands that divorces are messy and when kids are involved it makes it almost impossible. She just wants them to resolve their issues.”

Kanye West en Julia Fox gingen uit met Madonna en de foto’s staan op Instagram

De bron voegde eraan toe dat Julia Fox nog meer gedachten over het voortdurende drama heeft. Ze heeft namelijk een patroon opgemerkt over het constante gevecht van Kim en Kanye en dat heeft alles te maken met haar relatie met Kanye West. De bron zegt, “it’s a little strange and coincidental that after any big outing they have in the press, something like this happens.”

Marc Piasecki/GC Images Marc Piasecki/GC Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.