Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 8 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek op het tweede seizoen van Sex/Life

Sinds vorige week staat het tweede seizoen van Sex/Life op Netflix. Dat betekent dat we allemaal wat steamy bingesessies achter de rug hebben. Met de gordijnen dicht, want oh boy, wat denken de buren?  En hoewel we allemaal hebben genoten, hebben we ook allemaal dezelfde klacht over het seizoen.

Dit artikel bevat SPOILERS. Heb jij het seizoen nog niet afgekeken? Stop dan met lezen. 

Het verhaal van Sex/Life seizoen 2

In seizoen 1 van Sex/Life zagen we hoe Billie (Sarah Shahi) een liefdesdriehoek had met haar man Cooper (Mike Vogel) en haar ex-geliefde Brad (Adam Demos). Dit zorgde voor nogal wat problemen in hun relatie en dit is precies waar seizoen 2 van Sex/Life verdergaat. Om eerlijk te zijn was het tweede seizoen totaal anders dan het eerste. In plaats van een losbandige Billie, zagen we hoe Cooper in zijn hoe phase belandde.

Seizoen 2 van deze heerlijke Netflix-serie begint namelijk met alles behalve een happy end. Zo is te zien dat Billie en Cooper officieel uit elkaar gaan. Dit gebeurt nadat Billie opnieuw haar ex Brad opzoekt en hij haar vertelt dat zijn vriendin Gigi (Wallis Day) zwanger is. Hierdoor zit het tweede seizoen van Sex/Life vol met nieuwe relaties, terugkerende liefdes en vele intense seksscènes.

Deze Tweets vertellen wat we allemaal dachten tijdens het bingen van Sex/Life seizoen 2

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek

De verhaallijn was oké, maar het succes van het eerste seizoen leunde grotendeels op de sexy schouders van Brad. Dat hij amper verscheen in het tweede seizoen was daarom voor veel kijkers een tegenvaller. En to be honest, wij hadden ook een stomende romance tussen Brad en Billie verwacht. Maar die verhaallijn werd in de eerste vijf minuten van het tweede seizoen meteen de grond in gestampt.

Het commentaar van alle fans luidt als volgt: meer Brad! Op Twitter barst het van de Tweets die klagen over de schamele minuten dat Brad in beeld was, terwijl hij juist zo’n feest is om naar te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.