Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Kylie Jenner heeft een asymmetrische pony en deelt foto op Instagram

We weten allemaal dat Kylie Jenner geen vreemde is van de meest gekke haartransformaties. Ze gaat net een stapje verder waar anderen zouden stoppen. Ze probeerde eerder al het Rachel Green-kapsel, ging terug naar 00’s boho-haar en heeft alle kleuren, van rood tot oranje, gehad. En dan hebben we het nog niet over die keer dat ze het internet brak door een scrunchie te dragen.

Inmiddels heeft Kylie Jenner wederom een nieuwe kapsel: een asymmetrische pony.

Kylie Jenner heeft asymmetrische pony

Qua kapsel en kleur heeft Kylie Jenner alles gehad, zo droeg ze ultrakorte bobs en had ze daarna weer XXL-lokken. Ze verfde haar lokken van platinumblonnd tot feloranje en alles daartussenin. Tussendoor gaat ze meestal weer terug naar haar iconische zwarte lokken. Nu doet Kylie qua kleur niet heel veel bijzonders, maar introduceert ze wel een nieuw kapsel: de asymmetrische pony.

Ze deelt een close-up van de look op het Instagram-account van KylieCosmetics met de caption,
“the new high gloss. available in 30 shades, vegan, non-sticky, gently softens lips and gives the most beautiful mirror shine finish. #comingsoon” Het is niet de eerste glimp die we van de look te zien krijgen, in mei deelde ze al een teaser voor de nieuwe lipgloss.

Kylie Cosmetics

Verder weten we nog niet wat er allemaal op het programma staat voor Kylie Cosmetics. Eerder verwijderde Kylie Jenner alle foto’s van het Instagram-account van haar merk en nu deelt ze af en toe een teaser. Het lijkt erop dat Kylie met iets groots gaat komen voor haar merk, nadat ze vorige maand al voorzichtig het kindermerk Kylie Baby introduceerde. We houden het in de gaten…

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.