Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 26 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner post een foto in een doorschijnende bodysuit op Instagram

Als je een photo dump op Instagram mist, mis je veel. Gisteren verraste Kylie Jenner haar 222 miljoen volgers met een collectie aan foto’s van de afgelopen tijd. En daar zat haar meest sexy outfit tot nu toe bij, namelijk een doorschijnende bodysuit die alleen werd bedekt door een oversized blazer.

In de photo dump zien we een collectie aan verschillende foto’s waaronder foto’s van Stormi Webster.

Kylie Jenner in doorschijnende bodysuit

Kylie postte een collectie van negen foto’s op Instagram met de caption, “photo dump part 2.” Natuurlijk zijn de foto’s van Stormi Webster met een zonnebril bij de lunch en met haar golftas te schattig, ook de foto met haar zussen in matching bikini’s deed het goed. Maar er is één foto die alle aandacht van haar volgers kreeg.

We zien Kylie Jenner in haar garderobe, terwijl ze een doorschijnende bodysuit van Mugler draagt die alleen werd bedekt door een oversized blazer. Ze combineert de look met zwarte handschoenen en een paar pumps. En dat is misschien wel haar meest sexy look op Instagram tot nu toe. En ook volgers zijn fan van de look, zo lezen we reacties als, “Yes mugler !!!” en, “love a photo dump! 💗”

kylie jenner doorschijnende bodysuit
Instagram / @kyliejenner

Onzekerheid

En hoewel Kylie Jenner bekend staat om haar grote modemomenten, is beauty nog een grotere passie. Na het succes van haar lip kits, heeft ze haar beauty-imperium inmiddels uitgebreid tot make-up en skincare. Volgens Kylie kwam dat idee uit de onzekerheid over haar eigen lippen. “I took my insecurity with my lips and turned it into my business model,” vertelde ze in een interview voor Vogue.

Kendall Jenner en Kylie Jenner filmen een dronken YouTube-video en dat wil je zien

“Something I just became obsessed with was lips and lipstick, and how wearing lipstick made me feel. I just loved bigger lips, and I just got obsessed.” Ook Kendall deelde in een recente YouTube-video haar grootste onzekerheid met zus Kylie Jenner. Daarover lees je hier alles.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.