Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner en Kylie Jenner filmen een dronken YouTube-video en dat wil je zien

We kennen het allemaal: terwijl je een aantal drankjes teveel op hebt, post je een shitload aan video’s op je Instagram Story. Stel je dan eens voor dat je een van de meest bekende zussen bent ter wereld, aka Kylie Jenner en Kendall Jenner. Ze namen een Youtube-video op terwijl ze dronken waren.

Dat wordt een pittige kater voor de Jenners.

Kylie Jenner en Kendall Jenner nemen dronken video op

Kylie en Kendall besloten gisteren een ‘drunk get ready with me’ op te nemen voor YouTube. En dat was niet alles, want ze deelden verschillende behind-the-scenes op hun Instagram Stories. Zo zien we Kylie die in haar broek plast, Kendall die een uitbundige make-uplook probeert en vervolgens gaan de zussen samen naar McDonalds. We hopen dat ze van katers houden.

De stories begonnen toen Kylie Jenner een foto van Kendall deelde waarop ze haar make-up aan het doen was in een spiegel van Kylie Cosmetics. Ze schreef bij de foto, “filming another youtube hehe #drunkgetreadywithme.” Vanaf toen ging het volledig mis op de Instagram Stories van Kylie Jenner. In de volgende Story deelt Kylie een foto van een tequilafles van Kendalls tequilamerk 818. Daarna zien we video’s waarin een dronken Kendall Jenner make-up van haar tong af probeert te krijgen nadat ze is opgemaakt door een dronken Kylie Jenner.

kylie jenner kendall jenner dronken video
Instagram / @kyliejenner
Instagram / @kendalljenner

YouTube-video

Kendall Jenner laat vervolgens Kylie’s look zien (met blauwe lippen, gele wangen en een verdwaalde extension) op haar Story. In de video zien we ook hoe Kylie Jenner de slappe lach heeft en in haar eigen broek plast. “I peed my pants,” zegt ze in de video. Ze vallen over elkaar heen terwijl ze spelen met Kylie’s nieuwe puppy Kevin.

In de volgende video zien we hoe ze onderweg zijn naar McDonalds (ze rijden niet zelf), want dat is tenslotte wat we allemaal willen als we dronken zijn. Ze bestellen burgers, spicy nuggets, cinnamon rolls en patat. Kylie biecht op dat ze voor het laatst naar McDonalds is geweest voordat ze dochter Stormi kreeg. En de vraag van dit alles is: wanneer krijgen wij cinnamon rolls bij de McDonalds?

kylie jenner kendall jenner dronken video
Instagram / @kyliejenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.