Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner draagt een galaxy bodysuit en introduceert haar korte bob op Instagram

Er is een nieuwe trend gaande bij de Kardashian-Jenners, of zeg maar gerust bij Kylie Jenner. De afgelopen weken draagt ze vaker dan ooit een bodysuit. Vorige week verscheen ze al in een doorschijnende (!) bodysuit, nu lijkt het net alsof ze uit de ruimte komt met een galaxy bodysuit. We weten niet of het aan ons ligt, maar wij hebben de memo over deze trend duidelijk gemist.

En dat is niet alles, want ze introduceert ook direct een nieuw kapsel.

Kylie Jenner draagt galaxy bodysuit

Afgelopen week droeg Kylie al een doorschijnende bodysuit van Mugler, die alleen werd bedekt door een zwarte oversized blazer. Nu, amper een week later, draagt ze een galaxy bodysuit die ons doet denken aan de ruimte. En die geeft een hele nieuwe betekenis aan de tekst ‘out of this world’.

In de serie aan foto’s poseert Kylie in een space-age catsuit, die speciaal voor haar werd gemaakt door Pierre-Louis Auvray (aka @forbiddenkn0wledge op Instagram). Op de bodysuit zitten vlekken die doen denken aan een hittekaart. De bodysuit is een combinatie van trippy en sexy, maar zoals altijd kan Kylie Jenner alles hebben. Bij de post schrijft ze, “FROM ANOTHER PLANET”

Korte bob

Kylie maakt de look af met een roze mini Hermès Kelly, die onderdeel uitmaakt van haar jaloersmakende garderobe. Ook draagt ze een paar Cindy Pointed Pumps van Alexandre Vauthier. Vervolgens post ze nog een volgende serie aan foto’s waar de look in detail te zien is, daarbij schrijft ze, “to the moon & back.”

En dat is nog niet alles, want Kylie introduceert ook een korte bob in de serie aan foto’s. Haar lokken zijn kortgeknipt, hebben een lichte krul aan de uiteinden en zitten achter haar oren verstopt. Kylie Jenner zegt daarmee gedag tegen haar extreem lange lokken, die ze eerder deze maand nog vol trots op Instagram zette. Tja, life of a Jenner.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.