Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 21 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner ziet eruit als een zeemeermin in gebreide zomerjurk

Inmiddels regent en waait het al dagen en is er van de lente vrij weinig te bekennen. Gelukkig maakt Kylie Jenner ons dan jaloers met een dosis zonnige strandfoto’s op een idyllisch eiland. In haar laatste post draagt ze een gebreide zomerjurk en ziet de 23-jarige realityster eruit als een aangespoelde zeemeermin.

En hij staat direct op ons verlanglijstje.

Kylie Jenner in gebreide zomerjurk

Kylie Jenner draagt in haar laatste foto een gebreide minijurk. De hele foto doet ons direct denken aan Keira Knightly in Pirates of the Caribbean of Brooke Shields in The Blue Lagoon. Terug naar Kylie, die duidelijk aan het genieten is van een heerlijke vakantie. Ze post een foto terwijl ze op een rots zit met de caption, “back to vacation pics”

Gigi Hadid deelt een video van haar rode zeemeerminnenhaar op Instagram

In de foto draagt ze een bijpassende minijurk. De see-through body van de jurk heeft gaten en doet denken aan koraal. De bandjes van de jurk lijken op het boottouw en haar bijpassende oorbellen zijn gemaakt van glanzende schelpen. En dat is geen verrassing, want de zomergarderobes van de Kardashian-Jenners lijken zich de laatste tijd aan de bestemming aan te passen. Zo ook bij Kylie Jenner.

Make-up

De Queen of Make-Up combineert de look met een warme, bronze look en donkerbruine contactlenzen. Ze kiest voor een bruine smokey-eye rondom haar ogen en een nude lipkleur met natuurlijk een overlined lipliner. Voor haar kapsel kiest ze voor twee vlechtjes langs haar gezicht en is de rest van haar lange haar gekruld, waardoor de look als zeemeermin helemaal af is. Eerlijk is eerlijk: de complete look staat bij ons op de verlanglijst. Inclusief een heerlijke strandvakantie met lekker weer, cocktails en fijne zomerjurkjes.

In de reacties lezen we dat we niet de enige zijn. Zo reageert een volger, “These are CRAZY🔥🔥🔥🔥🔥” en voegt een ander toe, “So cute 👏”

Kylie Jenner brengt iconische 90’s laagjes terug met nieuw kapsel op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.