Aartie Narain
Aartie Narain Celebrity 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans trollen Kylie Jenner op Twitter om een detail in haar miljoenenvilla

Afgelopen weekend gaf Kylie Jenner fans een kijkje in haar glamoureuze Holmby Hills- herenhuis van $36 miljoen dollar in Los Angeles. Ze liet zelfs een van haar luxe badkamers zien op haar Instagram-verhaal, dat een enorme roze marmeren douche heeft. Maar deze specifieke toevoeging kreeg niet de reactie die je zou verwachten.

Op Instagram deelde ze een video van haar badkamer en dat viel niet bij iedereen in de smaak. Wij praten je bij.

Fans halen hard uit naar Kylie Jenner

Het luxe landhuis dat Kylie Jenner kocht voor maar liefst $36 miljoen dollar, bevindt zich in het rijke Holmby Hills-gebied van Californië. Het is een favoriet bij celebrities en haar huis is net zo glamoureus als je zou verwachten, afgezien van een klein detail.

Toen Kylie Jenner via Instagram een uitgebreide rondleiding door haar nieuwe huis gaf, inclusief haar enorme roze marmeren badkamer compleet met inloopdouche, merkte een fan toch dat er iets mis was in de badkamer. En dat ging snel viral. Kylie liet namelijk haar douche zien en haar waterdruk is om van te janken. Een fan schreef op Twitter ”Kylie Jenner lives in a $35m mansion, and this is the water pressure…”

Reacties op Twitter

En hoewel de badkamer van Kylie Jenner zeker luxueus leek, wezen meer mensen op de waterdruk van de celebrity. Op Twitter ging het helemaal los en werd het natuurlijk overspoeld met mensen die hun eigen versie van de tweets deelden.

Eerder onder vuur

Het is niet de eerste keer dat Kylie Jenner op social media onder vuur ligt. Eerder dit jaar lanceerde Kylie Jenner haar Kylie Skin Hand Sanitizer. En hoewel haar nieuwe lanceringen altijd in een paar uur uitverkopen, is dat bij de desinfecterende handgel niet het geval. Ze lag namelijk onder vuur omdat veel mensen van mening zijn dat ze winst wil maken op een pandemie. Op social media wordt Kylie beschuldigd van het uitmelken van de coronapandemie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.