Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Ashley Graham post een selfie zonder make-up op Instagram

Inmiddels is het bekend dat we er niet knapper op worden van een mondkapje. Make-up gaat verkeerd zitten en we krijgen last van maskne, een vorm van acne die door een mondkapje wordt veroorzaakt. En wij zijn niet de enigen, ook Ashley Graham heeft er last van. Op Instagram deelt ze een selfie zonder make-up maar mét mondkapje om te laten zien hoe haar huid eruit ziet.

Ashley Graham, aka Queen of realness, deelde natuurlijk een zo echt mogelijke foto.

Ashley Graham deelt selfie zonder make-up

Ashley Graham postte afgelopen week een selfie waarop we haar huid zien zonder make-up en fans vonden het geweldig. De foto, die is genomen na een workout en volledig zonder make-up werd gemaakt, laat ons Ashley haar echte huidtextuur zien. En gelukkig zijn wij niet de enigen die door mondkapjes meer last hebben van poriën, textuur en verschillende huidtinten. Ook in de wereld van topmodellen is het heel normaal.

ashley graham instagram foto
Instagram / @ashleygraham

Het afgelopen jaar waren er al meerdere celebrities die foto’s deelden van hun echte huidtextuur. Zo gingen Hailey Bieber, Selena Gomez, Billie Eilish, Jennifer Lopez en Kylie Jenner haar al voor. En met dat in ons achterhoofd kon Ashley Graham natuurlijk niet achterblijven. We zeiden het al eerder, maar Ashley is een van de meest authentieke mensen op Instagram.

Echte foto’s op Instagram

Ashley Graham is al langere tijd een voorvechter van het posten van echtere foto’s op Instagram. Zo postte ze onlangs nog een foto waarop haar okselhaar te zien was, post ze meerdere keren per maand een foto waarop we haar lichaam zien en is ze ook niet vies van een make-uploze selfie op zijn tijd. Ook deelde Ashley eerder foto’s waarop we haar striae zagen. Kortom: als je op zoek bent naar een beetje women empowerment, weet je waar je terecht kunt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.