Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 27 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner lijkt sprekend op Kim Kardashian in haar nieuwe Instagram-post

Laten we eerst duidelijk zijn: we weten dat Kylie Jenner en Kim Kardashian zussen zijn. Wat betekent dat ze natuurlijk op elkaar kunnen lijken. Toch hebben de zussen allebei hun eigen looks en flaws, maar in de laatste foto van Kylie Jenner lijkt ze sprekend op een kloon van Kim Kardashian.

We moesten zelfs twee keer kijken of het echt door Kylie werd gepost.

Kylie Jenner lijkt sprekend op Kim Kardashian

Kylie Jenner postte haar laatste foto vannacht en schreef in de caption, “everything & more.” In de collectie aan foto’s draagt ze een auberginekleurige fietsbroek (of mannenboxer) en een witte strappy top. En wij dachten even dat Kylie met de foto de nieuwe SKIMs-collectie ging aankondigen. En hoewel de outfit direct uit Kims garderobe kon komen, zijn het ook de looks die haar zo op haar oudere zus laten lijken.

Kylie Jenner ging namelijk na haar rode coupe terug naar haar signature zwarte kleur. En dat was niet het enige, haar hairstylist zorgde voor extreem lange extensions, waardoor ze nu lijkt op een zeemeermin. Dat zorgt ervoor dat we nog meer Kim K-vibes van de foto krijgen. Al worden we nog niet veel wijzer van de caption die Kylie bij de desbetreffende foto’s. Mocht iemand weten wat Kylie precies bedoelt, we houden ons aanbevolen.

Reacties

Haar andere zus Khloe Kardashian lijkt wel te weten waar Kylie het over heeft en reageert onder de foto, “That’s right.” Verder krijgt Kylie Jenner veel reacties op haar looks in de foto. Zo lezen we reacties als, “I’m loving this long long long hair on you.” en, “Loveee this long hair on youuu.” Veel fans vinden dat Kylie er prachtig uitziet in de foto en reageren uitgebreid, “It’s the hair for me 😍😍😍” en, “a queen ❤️” valt te lezen onder de collectie aan foto’s. Wij willen nu ook zulk lang haar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.