Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 27 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Lupin seizoen 2: alles wat je wilt weten over het tweede seizoen van de hitserie

Lupin kwam begin januari uit en breekt in de eerste weken alle records van Netflix. De serie vloog het populaire Bridgerton en The Queen’s Gambit voorbij en er is een grote kans dat je het eerste deel inmiddels al hebt afgekeken. De vijf afleveringen sloten af met een waanzinnige cliffhanger en eindigde met de mededeling dat een tweede seizoen eraan kwam.

Hoog tijd om alle informatie over het tweede seizoen van Lupin eens op een rij te zetten.

Lupin: seizoen 2

In het eerste deel van Lupin volgen we oplichter Assane Diop, gespeeld door de geweldige Omar Sy. Zijn vader werd veroordeeld door een welgestelde familie waarvoor hij werkte en Assane wil zijn dood wreken. Zijn inspiratie voor de wraak op de familie haalt hij uit de boeken over Arsène Lupin. Het eerste seizoen eindigt met Assane en zijn vrouw Claire, die hun verdwenen zoon Raoul proberen te vinden.

Als kijker zien we hoe Pellegrini’s handlanger zijn zoon ontvoert en dan eindigt de serie. In het tweede deel volgen we detective Youssef Guedira, die een link legt tussen Assane en de boeken van Arsène Lupin. En natuurlijk gaat de strijd tussen Assane en de familie Pellegrini in het tweede seizoen van Lupin gewoon door. Gaat hij dan eindelijk zijn vaders naam zuiveren?

Cast en releasedatum

In het tweede seizoen van Lupin verwachten we dezelfde acteurs te zien. Het verhaal is namelijk nog lang niet voorbij en alle acteurs hebben nog een rol af te maken. Omar Sy pakt de rol van Assane Dip weer op, Ludvine Sangier keert terug als Claire en Raoul wordt gespeeld door Etan Simon. Eventueel worden er nog nieuwe personages aan de cast toegevoegd voor het tweede deel.

En dan is het nu natuurlijk de vraag wanneer we weer van Lupin kunnen genieten. Netflix zette de eerste afleveringen van de serie begin januari online, maar het tweede deel verschijnt later. Het seizoen eveneens bestaan uit vijf afleveringen en wordt in de lente van 2021 verwacht. Helaas heeft Netflix hier nog geen officiële aankondiging over gedaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.