Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 25 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner, Kim Kardashian en Kourtney Kardashian delen nieuwe bikinitrend op Instagram

Het is natuurlijk geen geheim dat de Kardashian-Jenners de kleuren van hun outfits op elkaar afstemmen. Ook zijn ze geen vreemde van een groepsfoto met de hele familie, het liefst waarop hun outfits colour blocking of juist matching zijn. Toch kunnen fans er niet over uit hoe erg Kim en Kourtney Kardashian en Kylie Jenner op elkaar lijken in een nieuwe bikinifoto.

En dat komt vooral door hun haar en matching bikini’s.

Kylie Jenner, Kim en Kourtney Kardashian in bikini

Of het nu voor de jaarlijkse kerstkaart of een shoot is, de Kardashian-Jenners delen regelmatig groepsfoto’s met de zussen. Afgelopen maand zagen we hoe Kylie met haar zussen op vakantie ging naar witte stranden voor Stormi’s derde verjaardag (tikkeltje jaloers) en de foto’s logen er niet om. Zo kwamen de zussen met een nieuwe bikinitrend op Instagram en deelden ze foto’s van de vakantie.

Nu deelt Kim Kardashian een ‘photo dump’ met haar 211 miljoen volgers, dat een inkijkje geeft in haar leven van de afgelopen maanden. In de foto’s zien we een prachtige zonsondergang, hoe dochter North een kip vasthoudt, Kim in haar kledingruimte en zien we hoe Kim Kardashian in bikini ligt met zussen Kylie Jenner en Kourtney Kardashian.

Matching bikini’s

Juist met die laatste foto maken we direct kennis met een nieuwe bikinitrend door de Kardashians: matching nude bikini’s. In de foto zien we hoe alle drie de zussen genieten van de zon in triangle-bikini’s met hun lange haar over hun schouders. En hoewel het zussen zijn, kunnen we er niet over uit hoe erg ze in de foto op elkaar lijken. Fans zijn blij met de verschillende foto’s van Kim op Instagram met reacties als, “Love the photo dump Kim,” schrijft een fan, terwijl een ander toevoegt, “The line of little cars is too cute 💚” en een derde, “Beautiful sisters!”

SKIMS
Instagram / @kimkardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.