Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 25 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Bruin is het nieuwe zwart: deze bruine outfits van onze favoriete celebrities geven ons inspiratie

Vergeet zwart, bruin is dé kleur waar we komend seizoen geen genoeg van kunnen krijgen. Celebrities als Kim Kardashian en Hailey Bieber werden al eerder gespot in de kleur en ook andere celebrities verschijnen regelmatig op the gram of op straat in een monochrome bruine fit.

Kortom: het is een kleur die we nog vaak gaan zien. Onze favoriete celebrities laten ons zien hoe we de kleur het beste kunnen dragen en combineren.

Bruine outfit

De kleur bruin is minder makkelijk om te combineren dan je denkt en het is zeker niet met elke kleur te combineren. Om je bruine outfit goed te stijlen heb je wel degelijk een strategie nodig. Laagjes creëeren zorgt voor een dynamisch effect en de kleur komt het beste uit in een monochrome outfit.

We kunnen aan verschillende celebrities een voorbeeld nemen, want vooral de Kardashians en de Jenners zijn (net als wij) geobsedeerd met de kleur. Heb je geen idee hoe je je bruine items het beste kunt stijlen? Onze favoriete celebrities geven ons inspiratie met hun stijlvolle bruine outfits.

1. Mesh top met rechte broek

Wanneer je inspiratie op wilt doen voor een casual outfit met verschillende bruine tinten, moet je bij niemand minder dan Kourtney Kardashian zijn. Ze laat verschillende bruine tinten omhoog komen door het gebruik van een simpele mesh top en een rechte leren broek. Obsessed is een understatement.

2. Korte blazer met hoge laarzen

We zijn verliefd op deze bruine outfit van Hailey Bieber. De laarzen neigen een beetje naar een cognac-kleur en staan goed bij de wat kortere blazer. Perfect voor de lentedagen.

3. Latex pak

Als er iemand is die de kleur bruin heeft geclaimd, dan is het Kim Kardashian wel. Ze verschijnt regelmatig op Instagram foto’s met bruine outfits. Throwback naar toen we Kim Kardashian ongeveer een jaar geleden in dit bruine latex pak zagen voor Balmain. Ze maakt de outfit af met een paar statement oorbellen en simpele open hakken. Wij zijn fan.

4. Puffer jacket en wijde broek

En dat was niet de eerste en enige keer dat we Kim op the gram zagen verschijnen in een bruine outfit. Net als wij kan ze geen genoeg krijgen van de kleur.

5. Strapless leren korset

Ook mode-icoon Kylie Jenner weet maar al te goed hoe ze de kleur bruin moet stijlen. Niet alleen haar bruine leren korset en broek waren on fleek, ook haar nagels had ze een bruin kleurtje gegeven.

6. Lange trenchcoat

Aankomend lenteseizoen is de trenchcoat dé jas die we allemaal gaan dragen. In het bruin is de jas op zijn mooist.

7. Printjes

Wanneer simpele bruine monochrome outfits je gaan vervelen is het dragen van een printje een goed alternatief. We zijn verliefd op dit pak van Billie Eilish, waar in de print van de outfit verschillende tinten bruin terugkomen.

8. Chic pak

Pakken en blazers zijn hot and happening op dit moment, en dat is niet zo gek. De business-uitstraling is alles wat we gaan zien dit jaar, of het pak nu gedragen wordt voor een sollicitatiegesprek of een wandeling naar de supermarkt. Shay Mitchell combineert het pak met een paar stijlvolle hakken en oorringen.

9. Loungewear

We zijn in deze tijd nu eenmaal veel te vinden in loungewear, dus kunnen we net zo goed thuis rondlopen in stijl. Sofia Richie geeft ons inspiratie met haar stijlvolle bruine huispak.

Shop hier de mooiste bruine items voor in jouw garderobe:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.