Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner omarmt groot litteken in een video op Instagram

We weten dat de Kardashian-Jenners geen vreemde zijn van bewerkprogramma’s als FaceTune en Photoshop. De zussen werden al meerdere keer betrapt op Photoshop-fails, toch worden ook hun foto’s steeds ‘echter’. Khloe Karashian omarmde eerder haar striae, Kim Kardashian postte een foto zonder make-up en nu plaatst Kylie Jenner een video waarin ze haar grote litteken omarmt.

Ze noemt het litteken haar ‘loyal friend’.

Kylie Jenner deelt video van litteken

Zondagavond postte Kylie Jenner een video van haar beste vriend. En dan hebben we het niet over Anastasia Karanikolaou of dochter Stormi, maar over een groot litteken op haar been. Ze liet haar 220 miljoen volgers via een close-up zien dat ze een groot litteken boven haar knie en linkerdij heeft. Ze heeft het litteken opgelopen tijdens het spelen met Kendall Jenner toen ze jong was.

Instagram / @kyliejenner

In haar Instagram Stories zien we hoe Kylie het litteken vanuit alle hoeken bekijkt en hem haar beste vriend noemt. Bij de video schreef ze, “My scar has been a loyal friend, I forget about him sometimes.” Het is niet de eerste keer dat Kylie iets over haar litteken deelt. Zo vertelde ze in 2018 aan GQ Magazine dat ze het opliep tijdens het verstoppertje spelen.

Oorzaak van het litteken

“Toen ik vijf was, speelden mijn zus Kendall en ik verstoppertje binnen een hoge, afgesloten poort. Na een tijdje, toen zij me niet vond, moest ik over een scherpe spijl klimmen die uit de poort stak. Ik gleed uit, en de spijl ging mijn been in. Ik probeerde het er nog uit te krijgen, maar het sneed door mijn hele been heen.”

Nog voor het interview met GQ Magazine deelde ze ook al vaker foto’s op Instagram waarop haar litteken te zien is. En hoewel Kylie vooral bekend staat om haar perfecte foto’s vol glam en make-up vinden we het ook heel fijn om te zien dat ze haar lichaam omarmt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.