Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian geeft North West een make-over en nu lijken ze sprekend op elkaar

Hoewel ze pas zeven jaar oud is, is North West al net zo’n icoon als haar moeder aan het worden. Of ze nu zingt tijdens de Yeezy-show van vader Kanye West of een schilderij maakt waar mensen aan twijfelen, North West kan het allemaal. Dat het haar ook aan stijl niet ontbreekt moge duidelijk zijn en daarom geeft moeder Kim Kardashian haar zo nu en dan een goede make-over.

De laatste make-over zorgt ervoor dat North sprekend op haar moeder Kim Kardashian lijkt.

North West krijgt make-over van Kim Kardashian

De garderobe van North West is jaloersmakend (ja, dat kan als je zeven jaar bent) en ook qua kapsels weet de 7-jarige precies wat ze wil. Van verschillende vlechten tot space buns, nu heeft North een totaal andere transformatie ondergaan. Kim Kardashian zorgde er met een make-over voor dat North West als twee druppels water op haar lijkt.

Op Instagram deelde Kim een foto van North, met haar nieuwe gestijlde haar inclusief staartjes en face framing plukjes uit de 90’s. En die haarstijl komt ons bekend voor, want Kim Kardashian rockte die afgelopen maand nog zelf op haar Instagram. North geeft ons wederom een nostalgisch Spice Girls-gevoel. Als caption schrijft Kim Kardashian bij de foto, “My pretty girl”.

Twinning

Niet alleen Kim Kardashian is fan van de nieuwe look van haar dochter, ook haar vaste hairstylist Chris Appleton reageert op de foto van North West. Hij schrijft onder de foto, “Omg so cuteeee” en daarmee is de look van North officieel goedgekeurd. Chris Appleton is ook de vaste hairstylist van Jennifer Lopez en Dua Lipa.

Kim Kardashian neemt een hagedis voor North West met een customized Skims-outfit

Twinning is winning, moet Kim gedacht hebben. Kim rockte de look zelf recentelijk nog op haar Instagram en nu lijken moeder en dochter sprekend op elkaar. Toen Kim de look op Instagram postte, bracht ze een ode aan de 90’s met haar caption (en haar outfit) door erin te zetten, ‘Baby Spice.’ In de foto droeg ze een minirok en boob tube. BRB, wij gaan even naar Wannabe van de Spice Girls luisteren…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.