Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk weer rustig slapen: Kylie Jenner heeft de naam van haar zoon bekend gemaakt

Nou, dat duurde bijna een jaar.. Kylie’s tweede kind kwam vorig jaar op 2 februari ter wereld en toen heette het jongetje Wolf. Uiteindelijk vond ze dat toch niet zo passen bij haar kleine spruit, dus besloot ze de naam te veranderen. Dit heeft niet een heel jaar geduurd, maar toch maakt ze het pas zojuist bekend. Iedereen verwachtte een heel spektakel (of mediastunt) rondom deze bekendmaking, maar Ky post ‘gewoon’ een Instagramfoto met haar baby boy. En hij heet..

AIRE.

Kylie Jenner maakt naam zoon eindelijk bekend

In de serie The Kardashians liet ze weten dat ze het nieuws misschien wel zou laten weten in het derde seizoen. Maar.. blijkbaar duurde dat te lang. Ze postte zojuist een foto van haar en baby Aire. Het jongetje heeft al een mooie bos krullen en lijkt als twee druppels water op grote zus Stormi in haar babytijd. Een bijzondere naam, heel anders dan Wolf. Een stuk.. luchtiger? (haha) – gelukkig kunnen wij nu weer rustig slapen. Het kind heeft een naam. Wiehoe.

Oma Kris is er in elk geval snel bij: “I love you Aire Webster ❤️”, reageert ze onder de foto.

Instagram Kylie Jenner

Heartbreak?

Toch lijkt het niet alleen maar happy times te zijn voor de familie Webster-Jenner. Kylie en Travis zijn namelijk uit elkaar, of zo gaan de geruchten. Het stel is wel vaker uit elkaar geweest en hebben een soort knipperlichtrelatie. Niet heel handig met twee jonge kids, maar we oordelen niet. Knap lastig om bekend te zijn, nauwelijks privacy te hebben en dan ook nog eens twee hele verschillende schema’s moeten naleven. Een bron bevestigde dit ook: “Kylie and Travis live different lifestyles and that’s been a big issue. With two kids, Kylie doesn’t go out too much. Travis on the other hand lives a life of late nights in the studio and going out with friends.”

Laten we hopen dat Stormi en baby Aire er allemaal geen last van hebben. Nou joe, fijne avond!

Kylie Jenner praat openlijk over de zware periode na de bevalling van haar tweede kindje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.