Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 21 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de verrry fabulous work-outroutine Jennifer Lawrence

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Kijk dan naar JLaw.

De training-routine van Jennifer is in de loop der jaren flink veranderd. Ze doet verschillende soorten trainingen voor verschillende soorten films, en haar interesses qua training zijn daardoor ook veranderd. Over het algemeen zegt Jennifer dat ze niet van sporten houdt, maar ze is bereid om het te doen om gezond te blijven en het lichaam te krijgen dat ze wil.

Work-outs van J Law

Jennifer crediteert haar trainer Dalton Wong, omdat hij haar heeft geholpen een gezonde, leuke en evenwichtige benadering van lichaamsbeweging te begrijpen. Dalton hielp Jennifer met de voorbereidingen voor de X-Men-films.

Dit waren een aantal van hun stappen hiervoor:

 • Ochtend runs van 20-30 minuten om het lichaam in beweging te krijgen.
 • Voer gedurende de dag korte maar intensieve trainingen uit.
 • Gebruik lichaamsgewicht om overal te kunnen trainen, zelfs tijdens reizen.
 • Eindig elke training met iets ontspannends, yoga of ademwerk.
 • Ga de natuur in om te rennen of wandelen.

Ter voorbereiding op andere films heeft ze een vergelijkbare mix van steady-state cardio-, HIIT- en lichaamsgewicht trainingen gedaan. Soms voegt ze ook trainingen toe zoals Pilates of (jawel) bergbeklimmen.

Circuitjes druiven je tot het uiterste

Jennifer Lawrence is een grote fan van korte trainingen die haar lichaam tot het uiterste drijven. Ze doet graag lichaamsgewicht oefeningen die haar hartslag verhogen. Dit is een voorbeeld van een circuit routine die Jennifer zou kunnen doen om haar buikspieren en armen aan te pakken:

 1. Weighted pushup
 2. Curl and press
 3. Burpees
 4. Side planks
 5. Sideways raise with a pulse
 6. High/low plank
 7. Leg extension
 8. Torpedos (aka back bows)

Hard werken

Jennifer Lawrence is lekker nuchter over trainen en over eten. Ze traint om te kunnen genieten van haar eten en haar eerlijkheid daarover is heerlijk. Ze is bereid om veel van haar lichaam te vragen om zich goed en gezond te voelen. Haar bereidheid om zichzelf goed uit te dagen is bewonderenswaardig.

Jennifer Lawrence is zwanger van haar eerste kind met Cooke Maroney

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.