Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Celebrity 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG – Kylie Jenner ontvolgt heel wat mensen, waaronder Sofia Richie

De laatste aflevering van Keeping Up with The Kardashians is geweest, en dat blijkt niet het enige te zijn waar een einde aan is gekomen. Kylie Jenner heeft een grote schoonmaak gehouden in haar volgerslijst op Instagram en heeft flink gesneden in de accounts she’s Keeping Up with in dit nieuwe jaar (see what I did there). Beroemde vrienden moeten het ontgelden, waaronder Sofia Richie.

Daar willen wij natuurlijk alles van weten, dat begrijp je. Ready for some juice?

Kylie Jenner ontvolgt veel beroemde vrienden

Tuurlijk, we houden allemaal wel eens een schoonmaakbeurt op Instagram. Toch weten we ook allemaal dat het een ongeschreven regel is dat je je good old friends niet ontvolgt. Voor Kylie Jenner voelde dat anders. Veel fans merkten op dat de volgerslijst van Kylie flink was uitgedund.

Harry Hudson, Yris Palmer, Sofia Richie, Fai Khadra, Ariel Tejada: allemaal beroemde vrienden waarvan Kylie Jenner geen updates meer hoeft te zien op de Gram, zo blijkt. What’s going on?

Kwaad bloed

Je zou natuurlijk denken dat dit het gevolg moet zijn van onbekend drama tussen Kylie Jenner en haar vrienden. Maar niets is minder waar. Fai Khadra was namelijk nog mee naar de laatste familievakantie naar Aspen én reageert nog steeds op haar posts.

Geen vuiltje aan de lucht. Het zal dus nog even een raadsel blijven waarom ze haar beroemde vrienden heeft ontvolgd.

Laatste aflevering KUWTK

Na 20 seizoenen en veertien jaar, was het afgelopen week tijd voor de laatste aflevering van de hitserie. Kim Kardashian vond het dan ook hoognodig om de laatste draaidag vast te leggen op haar Instagram Stories. “We zijn voor altijd klaar met filmen, like, voor altijd. Het is klaar”, hoorden we haar zeggen.

Gelukkig lijken de socials van de Kardashian-Jenners vaak op een soap, dus hoeven we niet te vrezen dat we niks meer van hun levens mee zullen krijgen. Of er nog meer bekend wordt over het ontvolg-drama van Kylie Jenner, moet nog blijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.