Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Heel cute: Kylie Jenner verschijnt samen met Stormi op de rode loper tijdens de Billboard Music Awards

Terwijl wij vannacht lekker lagen te slapen, vond in Las Vegas de 2022 Billboard Music Awards-show plaats. Travis Scott was hierbij aanwezig om een optreden te geven en hij had zijn grootste fans bij zich… Niemand minder dan Kylie Jenner en dochtertje Stormi Webster waren aanwezig bij het evenement om Travis te supporten. Dit leverde super schattige red carpet-beelden op die we je zeker niet willen onthouden op deze maandag.

OMG, zó schattig!!! En wat is Stormi opeens groot geworden.

Stormi Webster

Stormi Webster, de inmiddels 4-jarige dochter van Travis Scott en Kylie Jenner, maakte vannacht een zeldzame red carpet-verschijning tijdens de 2022 Billboard Music Awards. Op zondag 15 mei arriveerde de kleuter samen met haar ouders Travis Scott en Kylie Jenner op de rode loper van de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Slechts een paar uur voor het evenement deelde Kylie al een super lieve foto met Stormi in haar privévliegtuig verlicht met roze lampjes. “Gorgeous, gorgeous girls”, schrijft ze bij de foto waarop ze poseert met Stormi in grijze sweats, Off-White™ x Nike Dunks en een roze Balenciaga Le Cagole-tas.

Outfits

Kylie en haar dochtertje zagen er geweldig uit op de rode loper. Kylie droeg een lange, nauwaansluitende grijze jurk van Balmain. Haar haren droeg ze strak naar achteren in een lage knot met een zijscheiding. Maar wie écht de show stal vannacht was Stormi. Het schattige meisje liep samen met haar moeder over de rode loper in een witte one-shoulder jurk. De look maakte ze af met oorringen en een paar witte sneakers. Zó cute.

Benieuwd naar de beelden? Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Hoé schattig ziet Stormi eruit in deze red carpet-look?

Kylie Jenner Stormi Webster zoon jack naam onthuld
Matt Winkelmeyer/Getty Images for MRC Matt Winkelmeyer/Getty Images for MRC

Kylie en Travis poseerden ook nog even samen voor de camera’s.

Kylie Jenner
Frazer Harrison/Getty Images

Travis had zijn grootste supporters dicht bij zich tijdens het optreden.

Kylie
Christopher Polk/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images Christopher Polk/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

We hopen snel meer van Stormi te zien op de rode loper.

Prachtig – John Legend draagt zijn emotionele Billboard Awards optreden op aan Chrissy Teigen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.