Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Machine Gun Kelly betrad de rode loper van de BMA’S met een peperdure manicure ter waarde van 30.000 dollar

Rapper Machine Gun Kelly verscheen afgelopen zondagavond op de rode loper van de 2022 Billboard Music Awards. De verloofde van Megan Fox straalde als nooit tevoren: zijn nagels waren namelijk voorzien van 880 diamanten. Deze blinkende manicure van ‘MGK’ kost niet niets: de diamanten zijn in totaal 30.000 euro waard.

OMG!!!

Billboard Music Awards

Waar een maandje geleden de befaamde Grammy Awards-uitreiking al plaatsvond, konden artiesten en anderen in de muziekindustrie afgelopen zondagavond wederom genieten van een Award-uitreiking. In Las Vegas vond namelijk de Billboard Music Award-show plaats. In tegenstelling tot de Grammy Awards, waarbij de nominaties bepaalt worden op basis van de hoogste stemmen die zijn ontvangen door de National Academy of Recording Arts and Sciences, zijn de finalisten van de Billboard Music Awards gebaseerd op onder andere de verkoop van albums en digitale nummers, streaming en sociale betrokkenheid.

Weer een spannende avond voor artiesten in de muziekwereld, dus. Onder andere Travis Scott, TY Dolla Sign en Doja Cat waren aanwezig. Ook Machine Gun Kelly was genomineerd voor een award en betrad de rode loper.

Machine Gun Kelly’s peperdure manicure

Machine Kun Kelly werd dit jaar genomineerd voor Top Rock Artist door de Billboard Music Awards. Voor de gelegenheid besloot hij uit te pakken door middel van een peperdure manicure. De diamantjes op zijn nagels waarmee de rapper op de rode loper verscheen kostten in totaal namelijk 30.000 dollar. WHUT?

Op de vijfde foto van de Instagram-post van ‘MGK’ is een close-up van de blinkende en peperdure nagels te zien. Ze werden gecreëerd door Brittney Boyce, de eigenaresse van Nails Of LA, in samenwerking met juwelier Jillian Sassone. Boyce creëerde de afgelopen jaren al vaker een set nagels voor de zanger, die dan vaak matchten met die van zijn verloofde Megan Fox.

Boyce noemt Machine Gun Kelly een van haar favoriete klanten. “He is one of my favorite clients … Because no matter what, I’ll always get good nail shots with him, because he loves showing them off so much. With the girls I’m like, ‘Come on, show your nails.’ But he does such a great job with making them an actual accessory.”

Van nagels naar ringen

De vraag is natuurlijk: wat gebeurt er met de peperdure nagels na het evenement? De diamanten op de nagels van de ster worden gerecycled en omgetoverd tot een collectie limited-edition ringen. De opbrengst van de ringen zal volledig naar een goed doel gaan. Mooi initiatief.

Megan Fox is verloofd met vriend Machine Gun Kelly en de verlovingsring is prachtig

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.