Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner zaait onrust in interview: is breuk met Timothée Chalamet nabij?

De onstuimigheid rondom het liefdesleven van de Kardashians is niets nieuws. Toch is nu voor Kylie het eerste moment aangebroken in haar relatie met Timothée Chalamet, dat er wordt gespeculeerd over een breuk. En dat Kylie niet over de situatie wil praten in een interview, gooit extra olie op het vuur.

Er werd eerst alleen gepraat over de invloed van Timothée op Kylie’s uiterlijk, maar nu nemen de speculaties heftige vormen aan. Want waar er eerst nog gepraat werd over een vermeende verloving, lijkt een breuk nu dichterbij.

Speculaties over breuk tussen Kylie Jenner en Timothée Chalamet

Volgens fans gaat niet goed tussen Kylie en Timothée. Waarom? Omdat Timothée afgelopen zondag in zijn eentje naar de première van Dune: Part Two gekomen is. Dat Kylie niet in haar privéjet stapte om hem te vergezellen, deed bij veel fans de alarmbellen afgaan.

Fans en Amerikaanse media trekken de conclusie dat de romance tussen Kylie en Timothée voorbij is, nadat ze op Valentijnsdag alleen haar kinderen verraste met cadeaus. En ze al een tijdje niet meer samen zijn gezien. De geruchten gaan dat Timothée het te druk heeft om het ‘perfecte gezinsleven’ te blijven nastreven.

Kylie wil niet over Timothée praten

In een recent interview met The New York Times ontweek Kylie Jenner een vraag over Timothée Chalamet tijdens speculaties dat ze het uitgemaakt hebben.

Er werd gevraagd naar haar veranderde uiterlijk, ze zou zachter zijn en meer aan de ‘clean girl aesthetic’ voldoen sinds ze met Timothée gaat. Op de vraag of hij invloed heeft op haar uiterlijk, wilde ze niet antwoorden. “I don’t know how I feel about that,” zei Kylie. “I just don’t want to talk about personal things.”

De ondernemende Kylie zei verder dat ze geen aandacht heeft besteed aan de speculaties van fans op sociale media over de invloed van Chalamet op haar kleding, omdat ze zich alleen focust op reacties met betrekking tot haar ondernemingen. To be continued.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.