Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Door dit kleine detail denken fans dat Kylie Jenner en Timothée Chalamet verloofd zijn

Houd je vast, want er lijkt een grote ontwikkeling plaats te hebben gevonden in de relatie van Kylie Jenner en Timothée Chalamet. Of moeten we zeggen in de verloving van? Want Kylie is tijdens Paris Fashion Week gespot met een ring om haar vinger.

Wordt het binnenkort Kylie Jenner-Chalamet?

Kylie Jenner gespot met vermeende verlovingsring

Zowel Kylie als Timothée bevinden zich deze week in de Franse hoofdstad voor Paris Fashion Week. Fans worden gek, omdat Kylie gespot is met een ring om haar ringvinger, waardoor mensen denken dat ze verloofd is met Timothée. Het stel zelf heeft nog niets bevestigd.

@jessweslie

#greenscreen #kyliejenner #timotheechalamet #kyliejennertimotheechalamet #kyliejennerandtimotheechalamet #fyp

♬ original sound – Jessica Weslie Arena

Of dit echt een verlovingsring is, dat is natuurlijk maar de vraag. Een verlovingsring wordt traditioneel gezien aan de linkerhand gedragen. Kylie heeft op het moment van de foto meerdere ringen om beide handen. De kans is dus groot dat ze de ringen draagt om enkel esthetische redenen.

Het stel maakte onlangs hun relatie bekend tijdens de US Open. En tijdens Milan Fashion Week zagen we dat Kylie een foto van haar en Timothée als achtergrond heeft. Maar of de twee al klaar zijn om in het huwelijks bootje te stappen? Wij betwijfelen het.

De relatie van Kylie en Timothée

Komt de combinatie van Kylie en Timothée voor jou uit het niets? Dan vatten wij nu even kort samen hoe deze relatie tot stand is gekomen.

In april begonnen de geruchten over de vermeende romance tussen Kylie en Timothée. De auto van Kylie werd bij Timothée gespot en later die maand verschenen ze samen op Coachella. Dat Kylie’s ex, Travis Scott, er dingen over losliet, maakte het verhaal extra geloofwaardig. Something was cooking.

Tijdens het Beyoncé concert op 4 september werd het eindelijk duidelijk: Kylie Jenner en Timothée Chalamet gaan met elkaar. Er werd flink geknuffeld, gezoend en gedanst onder toeziend oog van alle concertgangers – en ex Travis Scott.

Een week later verscheen het stel in matching outfits bij de US Open, waar het ook niet ontbrak aan de nodige PDA. En nu dus de screensaver: kunnen we stellen dat het officieel aan is?

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.