Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 20 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Last minute een kerstcadeau kopen? Met deze cadeaus kom je origineel uit de hoek

Over vijf dagen is het kerst en dat betekent dat de cadeaus onder de boom uitgepakt worden. Althans, als er cadeaus onder de boom liggen. Heb jij nog niets gescoord voor je dierbaren? Dan kom je met deze negen last minute kerstcadeaus alsnog doordacht en origineel uit de hoek.

Voor een gepersonaliseerd cadeau is het helaas te laat, maar met deze items voelt de ontvanger zich alsnog speciaal.

Last minute een kerstcadeau kopen? Met deze cadeaus kom je origineel uit de hoek

En niemand hoeft te weten dat jij deze week pas op het idee kwam.

Tecán tequila – €32,50

Wat geef je die ene vriendin die wel van een feestje houdt? Juist, een tequilla van niveau. Tecán is ontwikkeld door drie goede vrienden, met hun premium tequilamerk willen zij verandering brengen in de negatieve perceptie rondom tequila. De smaakvolle tequila is hierdoor niet alleen te drinken in een goede cocktail, van een complexe Old Fashioned tot Paloma of welbekende Margarita, maar ook puur te nippen.

IMAGES van Jacquemus – €40 

Het subtiele koffietafelboek van Jacquemus doet het goed in ieder interieur. Een design item cadeau geven zonder een nier te verkopen? Dan is dit boek het perfecte cadeau voor de minimalistische, stijlvolle vrouw.

Treatwell giftcard – € zoveel als jij wil 

Na de hectische decembermaand zijn we allemaal wel toe aan een beetje ontspanning. Met de Treatwell giftcard trakteer jij jouw geliefden op een ontspannen moment, daar waar zij die willen ervaren.

H&M Home keramieken ovenschaal – €29,99

Het nieuwe jaar beginnen we met goede voornemens, vaak is één daarvan om meer zelf te koken. Dan komt zo’n parel van een ovenschaal goed van pas.

diptyque Baies roomspray – €52

Een goede geur in huis is underrated. Dankzij deze sprak komen jouw loved ones thuis met de geur van bessen en Bulgaarse rozen – een fantastische combinatie.

Mango zonnebril met acetaat montuur – €22,99

Met mooiere dagen op komst is een zonnebril geen overbodige luxe. Dit moderne montuur van tortoise is een echte eyecatcher.

Tas met krokodilmotief – €29,99

Een mooie schoudertas komt altijd van pas.

H&M Satijnen pyjama – €39,99

Het liefste wat je iemand kan geven is een goede nachtrust.

Ateljé soft green phone set – €45,95

Het telefoonhoesje voor the cool kids. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.