Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 20 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Al gehoord van Tiger Blonde? Het is de haarkleur van dit moment en Kendall Jenner rockt ‘m al

Nieuw seizoen, nieuwe haarkleuren. Waar het jarenlang de trend was om je blonde haar zo koel mogelijk te krijgen, zien we de afgelopen tijd dat warmte juíst wordt omarmt – en dat zien we graag. De nieuwste trend, tiger blonde, staat ook in het teken van warm-blond haar en Kendall Jenner is je al voor.

Kom maar door met die warme gloed.

Al gehoord van Tiger Blonde? Het is de haarkleur van dit moment en Kendall Jenner rockt ‘m al

Als jij nog een afspraak bij de kapper hebt staan voor de kerstdagen, dan is dat een mooi moment om eens voor een totaal andere look te gaan. Wie zegt dat ‘new year new me’ pas in januari ingaat? Wij verven ons haar het liefst vandaag nog in deze unieke kleur.

Maar welke kleur is tijgerblond? Het is niet zo diep als rood, het is niet zo levendig als rossig en het is niet zo goudkleurig als koper… Het is een hele warme blonde kleur, die neigt naar rossig. En het fijne is dat het bijna iedereen goed staat, ongeacht je originele haarkleur.

Nog een pluspunt: de finish blijft veel langer mooi dan bij een asblonde kleur. Sta jij twee weken na je kappersbezoek alweer met heftige zilvershampoos te hannesen omdat er anders een gele gloed in je haar komt? Dan is tiger blonde een duurzame oplossing.

In Hollywood zijn ze al fan, want naast Kendall Jenner, hebben ook Rachel McAdams en Emma Roberts hun haren in de populaire kleur geverfd. Zo zien we maar weer: brunette of blondine, dat maakt met deze haarkleur niet uit.

Mocht jij van jezelf donker haar hebben, houd er dan wel rekening mee dat je haar eerst opgelicht moet worden voordat de tiger blonde kleur in je haar gezet kan worden. Wat dat betreft zijn natuurlijke blondines een stuk goedkoper uit bij de kapper.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.