Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 21 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Deze last minute kerstcadeaus maken je kerstdagen helemaal compleet

Nog geen kerstcadeaus ingeslagen? Ben je weer eens last minute? Of wil je gewoon nog een mooi cadeau voor een van je dierbaren? Wat je reden ook is, wij helpen je uit de brand. We zetten de mooiste last minute kerstcadeaus op een rij, voor iedere portemonnee.

Thank us later.

1. Kobo Libra 2 eReader – €189,99


Hou jij van lezen? Dan kan een e-reader eigenlijk niet ontbreken. Download gemakkelijk boeken en bespaar daarmee ruimte in je boekenkast. Nog een voordeel: als je op reis gaat hoef je alleen je e-reader in te pakken. De nieuwste Kobo Libra 2 van Rakuten Kobo is waterdicht, heeft een goede bluetooth-verbinding en gebruik je makkelijk in het donker.

Kobo

2. Charlotte Tilbury Healthy Glow – €40


Met de donkere dagen op komst kunnen we wel een gezonde glow op ons gezicht gebruiken. Deze getinte dagcrème van Charlotte Tilbury hydrateert de huid niet alleen, het zorgt ook voor de perfecte glans.

Charlotte Tilbury

3. UGG Pantoffel – €99


Voor de koude dagen is er niets lekkerder dan een goed paar pantoffels om warme voeten te houden.

UGG

4. CHANEL N°5 Eau De Parfum Limited Edition – €150


Speciaal voor de 100-jarige verjaardag van CHANEL N°5 Eau De Parfum lanceert het merk een Limited Edition van het parfum.

CHANEL

5. Koffietafelboek Montblanc – €195


Dit inspirerende boek van Montblanc staat op iedere salontafel en is een bron van inspiratie. Een prachtig cadeau voor iedereen.

Montblanc

6. Laguiole kaasmes-set – €42,95


Wie houdt er niet van kaas? Deze kaasset is een musthave voor iedere cheese lover.

Laguiole

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.