Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 29 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Le Café Noir Studio en DOGGUO komen met hondenriemen en hiermee steelt jouw hond de show

Wellicht ben je er nog niet mee bekend, maar fashion voor honden is tegenwoordig een ding. Waar wij dromen van een Jacquemus tas of Prada loafers, droomt jouw viervoeter van een flashy hondenriem. En die kan ‘ie krijgen ook, wat Lizzy van der Ligt betreft, want zij lanceert samen met DOGGUO de schattigste collectie ooit.

Wie zegt dat een hondenriem saai moet zijn?

Le Café Noir Studio komt nu ook met hondenriemen en manden

We kennen Le Café Noir Studio, het modemerk van influencer Lizzy van der Ligt, van de kleurrijke kleding en de heerlijke pakken met smileys. Maar dit is niet alles, want binnenkort kan ook jouw furry friend schitteren in een kleurrijk ontwerp.

Samen met hondenmerk DOGGUO lanceert Lizzy namelijk een collectie vol vrolijke hondenriemen en -manden. Staat onwijs gezellig. En ja, het is alles wat je ervan verwacht. De collectie barst van de kleuren en drukke printjes, en ook de kenmerkende smiley mocht niet ontbreken. Dit is toch fantastisch?

DOGGUO

De riemen zijn er in verschillende maten, zodat er voor elke viervoeter eentje is. Staat toch een stuk stijlvoller dan de good old uitrolriem. Zo stelen jij én je hond de show tijdens jullie rondje door het park. De banden, riemen en tuigjes kosten tussen de €25 en €45 euro.

Hondenmanden die van jouw interieur een feestje maken

Er zijn niet alleen riemen, maar ook hondenmanden. Zo zit jouw furry friend er binnenshuis ook modieus bij. En het is natuurlijk een fijne eyecatcher in je interieur, ook belangrijk.

De hondenmand is er in zes verschillende uitvoeringen, met prijzen tussen de €50 en €120.

DOGGUO

Lizzy heeft ook een favoriet: “Alle items zijn waanzinnig, maar de bordeaux/roze blok print mand komt het best terecht in mijn interieur. Op kantoor kies ik juist voor de ronde mand met fel groene blok print. Mixen en matchen vind ik leuk met de halsbanden en riemen, dus die ga ik vooral veel met elkaar combineren!”

De items van Le Café Noir Studio x DOGGUO zijn vanaf half oktober te verkrijgen via dogguo.com.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.