Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Food 16 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Droom jij van een gietijzeren pan van Le Creuset op je fornuis? Lidl verkoopt nu een héél betaalbare dupe

De pan der pannen, namelijk: de gietijzeren pan van Le Creuset is een herkenbaar fenomeen voor velen. De pan stond namelijk vaak al bij veel moeders en oma’s op het fornuis te pruttelen. Is het voor jou ook een droom, maar door de flinke prijs nog wat onbereikbaar? We hebben een héél goedkope variant gevonden.

De pan van ieders dromen, maar dan voor een zachte prijs.

Een volwassen pan op het fornuis…

Soms zijn er van die dingen waaraan je merkt dat je een jaartje ouder en volwassener begint te worden. Zo kan het zijn dat je ineens niets fijner vindt dan om 22:00 in bed te liggen… Ga je liever uit eten dan naar een feestje… Of ga je nog wel naar de kroeg, maar ga je écht liever niet meer bij een club naar binnen. Tja… herkenbaar? Dan is de kans groot dat je momenteel met geen cadeau zo blij gemaakt zou worden als met een goede stofzuiger (ahumm een Dyson) of een pan. Een gietijzeren pan – om even specifiek te zijn. En dan dus het liefst een van Le Creuset.

… met een volwassen prijs

We snappen je helemaal. Toch kan het flink even doorsparen zijn om een échte Creuset in je keukenkastje te zetten. Onze favoriete variant – in het oranje en zo groot dat alle soorten gerechten erin gemaakt kunnen worden – kost namelijk, normaal gezien, zo’n €395. Geen aankoop die je zo 1-2-3 doet, maar eentje waar je echt even over na wilt denken.

Betaalbare versie van de Lidl

Ondanks dat we denken dat het best wel te “girl-mathen” is om deze pan aan te schaffen (want hallo, die gebruik je toch bijna elke dag…), is er nu ook een veel goedkopere manier. Lidl verkoopt namelijk momenteel óók een gietijzeren pan, met een zilveren knop aan de bovenkant en met een oranje kleur die overloopt van licht naar donker. Toeval? Nee, dat waarschijnlijk niet. Maar reuze fijn voor liefhebbers die nog even nodig hebben om door te kunnen sparen? Dat zeker!

Helemáál ideaal is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende maten (van een diameter van 10 cm tot wel 25 cm) én in 4 verschillende kleuren: oranje, rood, blauw en zwart. Maar het allerbeste? De prijs. De kleinste variant is verkrijgbaar voor €19,99 en de grootste voor €34,99. Fantastisch toch?

Le Creuset dupe van de Lidl
Lidl

Echte pan voor echte kookfanaten

Toch meer fan van de échte variant? Ook dan heb je momenteel geluk. Via deze link wordt het momenteel namelijk met 30% korting aangeboden, waardoor nu nog “maar” €245 kost. Scheelt flink dus.

Rabanne x H&M in één klap uitverkocht: dit zijn de mooiste dupes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.