Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 8 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is je nieuwe favo romantische miniserie: Netflix-hit One Day

Vanaf vandaag is One Day te zien op Netflix: een lekkere, romantische miniserie. Het verhaal volgt hoofdrolspelers Emma en Dexter door de jaren heen. De 14 afleveringen spelen zich elk jaar af op 15 juli, maar dan met een jaar er tussen. Zo volg je het duo terwijl ze steeds ouder worden.

Kijktip!

One Day op Netflix

Alle romantiek-lovers opgelet: vanaf vandaag staat er een nieuwe serie op Netflix genaamd One Day en dat gaat sowieso een favorietje worden. Waar gaat het over? Een jongen en meisje met een apart verhaal. Nadat Emma en Dexter samen naar het afstudeerfeest zijn geweest, scheiden hun wegen, maar hun levens blijven met elkaar verweven. Gebaseerd op de roman van David Nicholls. Eerder werd dit verhaal al verfild, maar een miniserie leent zich hier toch beter voor. Verschillende afleveringen, verschillende jaren.

Het verhaal begint in 1988. Tijdens hun afstudeerfeest ontmoeten Emma en Dexter elkaar voor het eerst. De avond begint romantisch, maar ‘s ochtends blijken ze een kans te hebben gemist. De jaren later houden ze wel contact en lopen de levens tegelijk langs elkaar heen.

Bekijk de trailer hieronder:

The White Lotus-ster Leo Woodall speelt Dexter erg goed, zo is te lezen na eerste recensies. “Hij maakt van Dexter een charmant personage die een grote transformatie ondergaat”, zo is te lezen op het AD. Het is ook een knappe verschijning, dat maakt het ook makkelijker om hem leuk te vinden. Zijn tegenspeelster, Ambika Bhakti Mod, is een Britse actrice, komiek en schrijfster en ook zij doet het hartstikke goed op beeld. Met de chemie van de twee acteurs zit het wel goed, volgens een review op NPO3.

Nog een kijktip: Poor Things

Vanaf vandaag is de arthouse-film Poor Things te zien de bios. Er wordt al lang gesproken over de film en nu kunnen we ‘t eindelijk massaal aanschouwen: waar gaat de film over? En wat kunnen we verwachten?

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter, gespeeld door Emma Stone, een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter, gespeeld door Willem Dafoe.

 

De Spaarrekening van Lea (25): ‘Ik maak iedere maand tussen de 25 en 200 euro over naar mijn spaarrekening’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.