Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 8 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Dankzij deze simpele hack blijft jouw lipstick voortaan uren zitten

Ontdek het geheim van een langdurige lip look met deze beautyhack. Dankzij een eenvoudige truc met alleen een tissue en transparante poeder om je lipkleur te setten. Volg deze stappen voor een stunning lip look die de hele dag mooi blijft, zonder vlekken of vervaging.

Geniet van een perfect afgewerkte liplook: van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Long lasting liplook

Het hoogtepunt van elke make-up look is een opvallende of juist een natuurlijke liplook. Maar hoe vaak hebben we niet meegemaakt dat onze liplook al vervaagt is zodra we op onze bestemming aankomen? Hoewel veel lipproducten beweren langdurig te zijn, is dit niet altijd het geval. Door de volgende stappen te volgen maak je jouw lip look écht langdurig.

Stap 1: breng lipstick aan

Je begint met het aanbrengen van een laag van de lipstick of lipgloss die jij bij jouw make-uplook wilt dragen – en laat deze drogen.

Stap 2: tissue en poeder

Vervolgens pak je een tissue en houd je deze tegen je lippen aan. Pak een fluffy make-upkwast en een transparante poeder uit je make-uptas. De poeder hoeft niet te voldoen aan een bepaald merk. Je dept je kwast in deze poeder en met deze kwast ga je vervolgens met een deppende beweging over je lippen heen. Met de tissue ertussen, uiteraard.

Stap 3: pak je lipstick er weer bij

Nadat je met je kwast over de tissue bent gegaan, haal je de tissue weer weg en breng je een nieuwe laag van dezelfde lipgloss of lipstick aan.

Stap 4: herhaal stap 2

Zodra je weer een nieuwe laag van je lipstick of lipgloss hebt aangebracht en deze goed genoeg heeft kunnen drogen pak je weer dezelfde tissue en dep je je kwast wederom in je poeder naar keuze. Ga ermee over je lippen, met de tissue er weer tussen, en vervolgens verwijder je de tissue. Et voilà! Je hebt een stunning liplook die ook nog is de hele dag blijft zitten.

Dit is de favoriete (en zeer verrassende!) beauty hack van topmodel Soo Joo Park

De Judy Doll mascara gaat viral op TikTok: de oplossing voor iedereen met rechte wimpers

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.