Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Nieuws 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

De geruchten lijken waar: Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid zijn aan het daten

Het is echt, het is waar, de hele wereld staat op zijn kop, want Leonardo DiCaprio date met iemand die ouder is dan 25. Nou moge die iemand dan wel niemand minder dan supermodel Gigi Hadid zijn, toch is het een hele opluchting dat we er boven de 25 ook nog toe doen voor Leo.

A whole new world voor Leo

Een week geleden kwam de sappige roddel naar buiten dat Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio aan het daten zouden zijn. Nou zou dit celebrity koppel al opvallend iconisch an sich zijn – de juice is nog juicier doordat er oneindig veel hilarische meme’s over Leo’s ’25-rule’ naar opdoken na zijn break met Camila Morrone. Gigi Hadid is namelijk “al” twee jaar over deze magische leeftijd heen. Toch lijkt het nu bevestigd dat Leo (die zelf al richting de 50 gaat) zijn regel voor een heel speciaal persoon toch voor een keertje aan de kant kan zetten. Ook is het de eerste keer dat hij date met een moeder. Veel eerste keren dus voor Leo.

De beruchte beelden

Nadat bronnen al vertelde dat Leo zich zeer aangetrokken voelt tot Gigi, werden ze samen gespot bij een feest van een vriend van Leo in Manhattan, New York. Op het feestje waren ze toch iets minder veilig dan ze dachten, want iemand lekte foto’s uit naar Daily Mail. Op deze foto’s is te zien dat ze – waarschijnlijk door de harde muziek – steeds dichter naar elkaar toe buigen en op een begeven moment waarschijnlijk zelfs elkaars handjes vasthouden (oordeel hier zelf). Cute Leo, cute. Vrienden van de tortelduifjes hebben al wel aangegeven dat ze het rustig aan zullen doen. “Leo is not someone who is in-and-out of relationships. He doesn’t jump around hooking up. They are taking it slow.

Hup Nederland!

Ook opvallend is dat dit de tweede keer is dat DiCaprio date met een vrouw met Hollandse roots. In 2016 kwam namelijk naar buiten dat de acteur scharrelde met de Nederlandse Chelsey Weimar. Gigi Hadid heeft haar Hollands schoon te danken aan haar Nederlandse moeder, Yolanda Hadid, die momenteel te zien is als jury van Hollands Next Top Model. Ja Leo, ons kikkerlandje bezit veel moois.

Gigi Hadid lanceert vandaag haar eigen kledinglijn en de launchparty was fabulous

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.