Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio nou aan het daten?!

Als je de afgelopen dagen online bent geweest, dan heb je waarschijnlijk wel iets meegekregen van de Gigi en Leo juice. Wij weten niet wat we bizarder vinden: het feit dat deze twee aan het daten zijn of dat Leo aan het daten is met iemand boven de 25? Er doen flink wat roddels de ronde en wij praten je natuurlijk bij.

Rumour has it dat Leo zijn ogen heeft op Gigi.

Gigi Hadid lanceert vandaag haar eigen kledinglijn en de launchparty was fabulous

Volgens geruchten zijn Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid aan het ‘daten’

Gigi Hadid brak in 2021 met Zayn Malik, dat ging niet zonder slag of stoot (letterlijk). Het is je waarschijnlijk ook niet ontgaan dat Leonardo DiCaprio recentelijk een punt zette achter zijn relatie met Camila Morrone. Oké, dus we hebben twee knappe én vrijgezelle A-listers. Tel daarbij op dat een bron aangeeft dat ze zich enorm tot elkaar aangetrokken voelen, en je hebt een verhaal van jewelste.

We weten dus niets zeker, maar aan In Touch Weekly vertelt een bron het volgende “They have known each other for several years. They’re super attracted to each other. She is exactly his type: gorgeous, sexy but low-key with a one-of-the-guys attitude.”

Hoe serieus moeten we dit nemen?

Voordat we helemaal invested raken in deze romance, willen we natuurlijk weten hoe serieus dit is. Volgens dezelfde bron is het casual en is het niet een contant ding, er wordt gewoon een beetje heen en weer geflirt. Maar volgens een andere bron van US Weekly is Gigi niet geïnteresseerd. ”She hasn’t shown an interest and doesn’t have her sights on him. They’re friends, but she doesn’t want to be romantic with him right now” stelt de bron. Go Gigi. 

De grappigste meme’s over Leo’s ’25-rule’

Er zijn een aantal dingen zeker in het leven: je betaalt altijd belasting, we gaan uiteindelijk allemaal dood én als de vriendin van Leonardo DiCaprio 25 wordt, dan verbreekt hij de relatie. De meme’s over zijn ’25 regel’ zijn hi-la-risch en daarom zetten wij de grappigste voor je op een rij.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.