Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog steeds verliefd? Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid zijn samen gespot bij een restaurant in NYC

In september begon de geruchtenmolen rondom Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio flink te draaien. Een onverwachte combinatie, vooral omdat Leo hiermee zijn bizarre 25-regel verbreekt. Het is even stil geweest rondom de twee, maar afgelopen vrijdag werden ze samen gespot tijdens een romantisch etentje in New York.

Wat heeft dit te betekenen?

Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid zijn samen gespot bij een restaurant in NYC

Bij Italiaans restaurant Cipriani in New York City zijn Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid gespot op de avond van vrijdag 18 november. En hoewel we allemaal wel van een goede pasta houden, vinden we het vooral bijzonder dat de twee samen een avond uit gingen. De twee celebrities werden afzonderlijk van elkaar door paparazzi gefotografeerd bij het verlaten van Cipriani’s. Volgens een ooggetuige vertrokken Gigi en Leo binnen enkele minuten na elkaar, waarbij het supermodel als eerste vertrok, gevolgd door de Oscarwinnaar en zijn vriend Vivi Nevo.

De romance van Gigi en Leo

Nadat bronnen al vertelde dat Leo zich zeer aangetrokken voelt tot Gigi, werden ze samen gespot bij een feest van een vriend van Leo in Manhattan, New York. Op het feestje waren ze toch iets minder veilig dan ze dachten, want iemand lekte foto’s uit naar Daily Mail. Op deze foto’s is te zien dat ze – waarschijnlijk door de harde muziek – steeds dichter naar elkaar toe buigen en op een begeven moment waarschijnlijk zelfs elkaars handjes vasthouden (oordeel hier zelf). Cute Leo, cute. Vrienden van de tortelduifjes hebben al wel aangegeven dat ze het rustig aan zullen doen. “Leo is not someone who is in-and-out of relationships. He doesn’t jump around hooking up. They are taking it slow.

Tijdens Paris Fashion Week werd al vrij snel duidelijk dat Leo in hetzelfde hotel verbleef als Gigi. Toeval? Wij denken van niet. Ook Halloween vierden de twee samen. Is er een nieuw legendarisch celebrity-koppel op komst?

Relaties met een ‘age gap’ worden steeds populairder en niet alleen bij celebrities

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.