Anne Smits
Anne Smits Celebrity 1 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Leonardo DiCaprio is gespot met dit twintig jaar jongere model in Londen

Als er iets is wat niet bij te houden is, is het wel het liefdesleven van Leonardo DiCaprio. De 48-jarige acteur leek het eind vorig jaar even leuk te hebben met de twintig jaar jongere Gigi Hadid. In april dit jaar werd Leo nog gespot met het Russische model Irina Shayk op Coachella. En het heeft niet lang geduurd voordat er weer sprake is van een nieuwe vlam.

Eén ding is zeker: he has a type.

Leonardo DiCaprio is gespot met dit twintig jaar jongere model in Londen

Het was te verwachten, maar ook deze keer is het potentiële nieuwe liefje van Leo een (jonger) model. Wij praten je bij over de nieuwe vlam.

Britse model Neelam Gill

Leonardo DiCaprio genoot dinsdagavond van een avondje uit met een groep vrienden en het twintig jaar jongere Britse model Neelam Gill. Opvallend was dat Leo’s moeder, Irmelin Indenbirken, ook onderdeel uitmaakte van het gezelschap. Op de foto’s van Page Six is te zien dat de acteur het 5-sterren hotel de Chiltern Firehouse in Londen verliet.

Neelam Gill heeft het meer op Leo’s vrienden gemunt

Het gezelschap zou de avond samen hebben doorgebracht tijdens een diner in Londen. Een week eerder waren Leo en het Britse model al samen gespot bij Hotel Martinez in Cannes, Frankrijk. Ondanks dat Leonardo DiCaprio niet vies is van modellen in de twintig, zou het Britse model volgens een bron van Page Six niet met Leo aan het daten zijn, maar met een van zijn vrienden. Om wie dit gaat, is onbekend.

Gigi Hadid

Nog steeds duiken er regelmatig speculaties op dat Leonardo DiCaprio aan het daten zou zijn met het Amerikaans-Nederlandse model Gigi Hadid (28). Gigi heeft een twee-jarige dochter, Khai, met voormalig One Direction-lid en ex-vriend Zayn Malik (30). Of Leo zijn weekenden vult als bonusvader van Khai is vooralsnog onbekend. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de Titanic-acteur een nieuw model aan de haak slaat. En we geven ‘m geen ongelijk.

TikTok brandt los over nieuwe vriendin van F1-coureur Charles Leclerc

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.