Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 17 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Leonardo DiCaprio is gespot met Irina Shayk

Oh, Leo, Leo, Leo… De 48-jarige acteur zit maar niet stil. Na een jaar vol roddels, geruchten, scharrels en jonge vriendinnen zou mr. Titanic wéér een nieuwe beroemde vlam op het oog hebben. DiCaprio werd namelijk bij het Coachella Valley Music and Arts Festival gespot met het Russische model Irina Shayk.

Zou hij zijn ‘25-rule‘ aan zijn laars lappen?

Het festival van de celebrities

Coachella is nog altijd met recht hét celebrityfestival van het jaar te noemen en nu het eerste weekend er al weer op zit barsten de media los van de nieuwtjes. Wie traden er op? Wat gebeurde er op de podia? En vooral: wie werd er met wie gespot? Het spannendste nieuws kwam al vrij snel de wereld in toen Shawn Mendes en Camila Cabello zoenend werden gespot op de eerste avond van het festival. Het stel, dat eind vorig jaar uit elkaar ging, leek elkaar – in ieder geval voor één avond – weer helemaal te hebben gevonden. Omstanders gaven aan dat de liefde zelfs om hen heen te voelen was. Maar dat was zeker niet alles dat afgelopen weekend plaats heeft gevonden op het festival in Californië.

Leo werd gespot met Irina

Uiteraard waren niet alleen Shawn Mendes en Camila Cabello van de partij. Ook Kim, Kylie en Kendall, Emma Chamberlain, Alessandra Ambrosio, Emma Roberts, Hailey Bieber, Madison Beer, Victoria Justice, Charli d’Amelio, Sara Sampaio, Leonardo DiCaprio én Irina Shayk werden al gespot op het festival. Die laatste twee stonden niet zomaar op geposeerde foto van een van de sponsors van het evenement. Ze werden innig samen gespot tijdens een van de optredens. Onze klompen zijn – op zijn zachtst gezegd – gebroken.

De ex van Irina Shayk is bevriend met Leonardo

Dat het vermeende stel ook écht samen is zou ons om meerdere redenen verbazen. Allereerst heeft Irina een 6-jarige dochter met Bradley Cooper, een goede vriend van Leonardo DiCaprio. Het koppel ging in 2019 uit elkaar, maar liet eind vorig jaar nog weten graag samen een tweede kind te willen.

De (bijna) onbreekbare 25-regel van DiCaprio

Ook is er een heel overduidelijke regel die Leonardo DiCaprio eerst moet verbreken voordat hij zou kunnen daten met Irina Shayk. Het model is namelijk 36. Niets geks, als je het ons vraagt, maar Leo heeft een vreemde voorkeur voor vrouwen onder de 25 jaar. Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Erin Heartherton, Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Nina Agdal en Camilla Morrone werden namelijk allemaal gedumpt voordat ze de leeftijd van 26 bereikten.

Nu leek zijn regel even van de baan te zijn. Afgelopen jaar was hij namelijk aan het daten geslagen met met topmodel Gigi Hadid – die volgende week 28 kaarsjes uit zal blazen. Onze hoop van een ietwat verbeterde smaak (voor zijn leeftijd) leek helaas geen waarheid te zijn. In februari bleek hij al weer aan het scharrelen te zijn met het 19-jarige model, Eden Polani. Of we er nu vanuit kunnen gaan dat Leo met de ex van zijn vriend, Irina, aan het daten is? Wij denken tot nu toe van niet. Oordeel zelf:

Leonardo DiCaprio gespot met Irina Shayk bij Coachella Festival
Getty Images

OMG!!! Shawn Mendes en Camila Cabello zijn zoenend gespot op Coachella

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.