Anne Smits
Anne Smits Celebrity 17 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kylie Jenner en Timothée Chalamet gespot op Coachella?

Misschien wel één van de meest opvallende liefdesgeruchten tot zover in 2023, is die van Kylie Jenner en Timothée Chalamet. Begin deze maand verscheen er een video van de Spring 2023 show van Jean Paul Gaultier waarop het stel samen te zien was. En ook een week later was Kylie’s auto gespot voor de deur van Timothée. Nu is de brandende vraag natuurlijk: zijn de twee samen gespot op Coachella afgelopen weekend?

We nemen je even mee in het Coachella-weekend.

Zijn Kylie Jenner en Timothée Chalamet wel of niet gespot op Coachella?

Coachella is the place to be als je op zoek bent naar celebrityroddels. Zo zijn Shawn Mendes en Camila Cabello al zoenend gespot op het festival en wachten we in smart af op nog meer juice. Maar Kylie Jenner en Timothée Chalamet hebben de dateroddels, helaas, tot zo ver niet bevestigd afgelopen weekend.

Kylie en Timothée op Coachella

Kylie arriveerde vrijdagavond samen met zus Kendall, vriend Fai Khadra en haartsylist Jesus Guerrero op het festival. De zussen bezochten vervolgens het optreden van Bad Bunny op het hoofdpodium, waarmee de geruchten dat er iets zou spelen tussen Kendall Jenner en de rapper misschien wél zijn bevestigd. Door de afwezigheid van Timothée lijkt het er niet op dat Kylie en Timothée de liefdesroddels willen bevestigen.

Taco-date

Ook al zijn Kylie en Timothée niet samen op Coachella gespot, de twee bleken vorige week nog een geheime tacodate te hebben. Timothée zou geprobeerd hebben onherkenbaar te blijven door een pet en gezichtsmasker, maar zijn coupe met krullen heeft ‘m verraden. De auto van zowel Kylie als Timothée zouden achter elkaar aan hebben gereden richting het restaurant. Het stel zou vervolgens hebben genoten van hun taco’s op de achterbank van Jenners SUV. Of Kylie en Timothée daadwerkelijk aan het daten zijn of dat het slechts bij een roddel blijft, is dus nog onduidelijk.

Beyoncé vangt kritiek vanwege slecht scorend album Chlöe Bailey

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.