Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 10 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de mooiste beachclubs in Nederland waar je naartoe wil met deze hitte

Het wordt weer bloedheet deze dagen en dat betekent maar één ding: we trekken massaal naar het strand. En als we dan toch gaan, dan liggen we natuurlijk het liefst bij een mooie strandtent voor the full experience. Wij zetten de parels van de Nederlandse kust alvast voor je op een rijtje.

Want ook ons land barst van de mooie beachclubs.

Dit zijn de leukste beachclubs van Nederland waar je naartoe wilt in deze hitte

Pak je strandtas maar vast in, want we gaan op pad.

1. Republiek, Bloemendaal

Republiek is een van de mooiste beachclubs die wij ooit gezien hebben in Nederland. Het interieur is al reden genoeg om te gaan, want je kijkt er je ogen uit. Maar ook het strand en de kaart is er top – het is een mooie mix en er is voor ieder wat wils.

2. Tulum, Noordwijk

Naast het relaxte interieur, hebben ze ook een ontzettend goede menukaart. Toast met vis, burrata, oesters, you name it en ze hebben het. Voor een fijne middag op het strand ben je hier aan het juiste adres. En oh: vergeet niet een kannetje sangria te bestellen.

3. Woodstock, Bloemendaal

Liever een feestje op het strand? Dan is Woodstock de juiste plek. Hier draait regelmatig een dj of er treden artiesten live op. Ook overdag lig je hier prinsheerlijk.

4. Hippie Fish, Zandvoort

Bij Hippie Fish in Zandvoort waan je je héél even op Bali. Het laid-back interieur en de bijpassende muziek zorgen ervoor dat we vergeten dat we (gewoon) in Zandvoort zijn. Wil je zo lang mogelijk bruinen op je bedje? Dan kan je ook een makkelijke maaltijd afhalen bij de handige beachbar.

 5. Barbarossa, Scheveningen

Je kan er niet omheen dat dit een prachtige strandtent is. Het interieur is tot in de puntjes verzorgd en ook op de menukaart valt niets aan te merken.

6. Kayuca, Zandvoort

Op de plek waar Safari Lodge altijd zat, vind je nu Kayuca. En kunnen we het even over dit interieur hebben? Want het is een mengelmoes van alle stijlen die we leuk vinden. Ook de kaart heeft een make-over gekregen en geloof ons: hij is zeker het proberen waard.

Deze handige TikTok-strandhacks maken je leven een stuk makkelijker

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.