Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Een zomerliefde vinden? Op deze vakantiebestemmingen heb je de meeste kans

Ga jij nog richting de zon en kan jouw leven wel wat *spice* gebruiken? Bumble deelt op welke vakantiebestemmingen je de meeste kans hebt om een zomerliefde te vinden en wij delen deze graag met je.

Pak je koffers en laat je verleiden deze nazomer.

Op deze vakantiebestemmingen heb je de meeste kans om een zomerliefde te vinden

Niets is zo lekker om op vakantie even helemaal in een liefdesbubbel te zitten. Wie weet zetten jullie de romance thuis door, maar zo niet, dan heb je mooie herinneringen om aan terug te denken.

Maar als je op pad gaat om een lover te vinden, doe het dan wel tactisch. Bumble deelde de vijf topbestemmingen voor het vinden van een zomerliefde.

1. Parijs

Hoe kan het ook anders? De stad van de liefde mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Zodra je een voet zet in deze stad krijg je meteen zin om een romantische date te plannen. Maar ja, met wie? Doe eens gek en ga op jacht. Wie weet loop jij deze zomer jouw Parijse prins tegen het lijf – of misschien wel deze knappe mannen.

Genoeg van de Eiffeltoren? Dan zijn dit de leukste hotspots voor jouw stedentrip Parijs

2. Barcelona

In Barcelona is het heerlijk warm en in deze broeierige stemming ontstaat er sneller een zomerfling. Dat is ook niet gek, in de stad waar de tapas en kannetjes sangria je om de oren vliegen. Good food is good mood, en good mood betekent dat iedereen openstaat voor nieuwe liefdes.

3. Amsterdam

JAAA! Je hoeft dus niet per se op vakantie om de liefde te vinden deze zomer. In onze mooie hoofdstad bloeit de liefde ook op. Dus ga met vriendinnen zitten in het Vondelpark, loop een rondje door de Jordaan of strijk neer op een zonnig terras. Wedden dat er ergens een potentiële lover voorbijloopt?

4. Lissabon

Als je nog nooit in Lissabon geweest bent, dan is dit jouw teken om te gaan. De stad barst van de mooie architectuur, heerlijke restaurants en blijkbaar ook van de liefdevolle Portugezen die graag met jou een vakantie-verkering starten.

5. Milaan

Zie je het al voor je? Met je nieuwe lover genieten van een heerlijke pasta in Milaan? Ons wel bellen daarvoor. Ook in Milaan heb je deze zomer dikke kans op een Italian Stallion.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.