Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Lewis Capaldi neemt break van touren en fans supporten hem

Lewis Capaldi neemt officieel een break van zijn tour. De 26-jarige singer-songwriter heeft al een tijd problemen met zijn gezondheid en heeft nu besloten om een streep door de optredens te zetten. Dit vertelde hij in een geschreven bericht op Instagram.

En fans supporten hem in deze keuze.

Lewis Capaldi voor Glastonbury

Lewis heeft er net al een korte break opzitten. Voor Glastonbury cancelde hij al een aantal optreden vanwege zijn mentale en fysieke gezondheid. De zanger heeft Gilles de la Tourettes, wat een gevolg is van de stress die hij ondervindt. Via Instagram liet hij toen weten dat hij voor Glastonbury even geen optredens zou geven, hopende dat het tegen de tijd van Glastonbury beter zou gaan. Niks is minder waar, want tijdens Glastonbury werden zijn tourettes zou heftig dat hij niet meer in staat was om verder te zingen. Gelukkig waren zijn fans er om steun te bieden.

Na Glastonbury

Afgelopen dinsdag zette Lewis Capaldi een tweede bericht online waarin hij vertelde dat hij voor onbepaalde tijd een streep zet door zijn optredens vanwege zijn gezondheidsproblemen. Het kwam voor fans niet als een grote verrassing, want menig Capaldi-fan is het er mee eens dat de singer-songwriter rust moet nemen. Dat Lewis het ook werkelijk doet is voor hun een opluchting, want Glastonbury liet de fans zien hoe slecht het werkelijk even met de zanger ging.

Alleen maar goede reacties

De reacties van fans op dit bericht kunnen niet beter zijn. Iedereen is supportive en staat achter de beslissing van de zanger. Zo reageert iemand: “Recognizing your limits and prioritizing your mental and physical health takes courage. Thanks for being an example to us all, @lewiscapaldi. We’re cheering for you and wiching you deep rest.” Wij hopen, samen met alle fans dat het snel beter gaat met Lewis en hij nu even de rust krijgt die hij nodig heeft.

Lewis Capaldi heeft last van Tourette tijdens optreden, publiek neemt het van hem over

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.