Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 7 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Lewis Capaldi x SKIMS? Waarom de mensen denken dat de Schotse zanger samenwerkt met Kim Kardashian

Lewis Capaldi is een bijzonder getalenteerde singer-songwriter uit Schotland en hij is bekend door zijn nummers Before You Go en Someone You Loved. De zanger is momenteel veel in het nieuws door zijn nieuwe documentaire How I’m Feeling Now en door zijn gezondheidsproblemen. Lewis heeft een vorm van Gilles De La Tourette en hij moet misschien zelfs stoppen met muziek maken om aan zijn gezondheid te denken. Door alle stress en druk van zijn beroep krijgt Lewis steeds meer last van zijn tics en daar kan hij aan onderdoor gaan. Maar.. momenteel gaat hij even lekker op de fame. Of, zo doet hij in elk geval. Op Instagram laat hij zien dat hij inmiddels een business man is geworden en belt met Kim Kardashian.

Lewis de grappenmaker

Als je de zanger volgt, dan weet je dat hij zichzelf alles behalve serieus neemt. Of hij dan ook écht belt met Kim Kardashian weten we niet, maar het zou wel héél erg grappig zijn. Voor de gelegenheid heeft Lewis maar even een strak zwart coltruitje aangetrokken en een flashy bril opgezet. “Discussing my upcoming skims deal @kimkardashian”, staat erbij. Fans zijn dan ook razend enthousiast over het idee: “Lewis capaldi x skims is what the world needs tbh” en “Keeping Up With Lewis Capaldi”

Vinden wij ook een goed idee!

Tourette

Dat Lewis een lastige tijd doorgaat, dat is duidelijk. Laatst was hij in België, voor een van zijn optredens. Antwerpen was is zijn grootste indoor show ooit, zo laat hij zelf weten op TikTok. Niet zo gek dat de zanger wat gespannen was, wat voor hem uitte in een soort tic-aanval. Niks heftigs, maar daardoor wel ontzettend lastig om te zingen. Tijdens zijn hit ‘Someone You Loved’ kreeg hij het moeilijk en het publiek twijfelde geen seconde; elk persoon in de arena zong het nummer uit volle borst mee zodat Lewis even bij kon komen. *I’m not crying you’re crying*.

Bekijk de ontroerende video hier.

Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn naar verluidt aan het daten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.