Julia Schaap
Julia Schaap Bizarre Bekentenis 12 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Fenne (24): ‘Ik lieg tegen mijn huidige vriend over mijn aantal bedpartners’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week lees je de Bizarre Bekentenis van Fenne* (24).

‘Ik lieg tegen mijn huidige vriend over mijn aantal bedpartners’

Fenne zit met een probleem. Ze liegt tegen haar vriend Tim* over hoeveel bedpartners ze heeft gehad. Haar relatie duurt nu al een jaar en ze is bang dat hij er ooit achterkomt, dat Fenne een heftiger seksleven had dan dat hij nu denkt.

Hey Fenne, kan jij iets meer vertellen over jouw situatie?

“Ongeveer twee jaar geleden leerde ik mijn huidige vriend kennen. Ik was echt een ramp in de liefde en verpestte het vaak doordat ik op het moment dat iets serieus werd, met een ander het bed in dook. Tot ik dus twee jaar geleden besloot het anders aan te pakken. Ik leerde Tim kennen en was meteen verliefd. Ik wilde niet dat hij wist van mijn verleden dus ik besloot mijn verleden met jongens te verzwijgen. Ik heb toen gezegd dat ik met twee jongens het bed had gedeeld, terwijl dat er in het echt rond de 35 zijn.

Het vervelende is alleen dat een aantal jongens nu in het voetbalteam zitten met mijn vriend. Ik ben bang dat er ooit iemand over begint waardoor hij weet dat ik niet helemaal eerlijk ben geweest over mijn aantal bedpartners. Zo’n geheim wordt natuurlijk ook steeds groter hoe langer je bij elkaar bent.”

Waarom ben je nu bang om eerlijk te zijn?

“Ik ben bang om eerlijk te zijn omdat Tim mijn eerste grote liefde is. Ik heb dit nog nooit voor iemand gevoeld en ik ben bang dat hij me dumpt als hij hoort dat ik al twee jaar lang lieg. Met Tim zie ik een toekomst voor me. Ik wil graag een gezin en een fijn leven en ik weet zeker dat dat gaat gebeuren als hij hier nooit achterkomt. Toch ben ik bang dat hij ooit via via hoort dat ik niet eerlijk ben geweest.”

Hoe voel jij je over deze situatie?

“Ik vind het vreselijk en ik lig er vooral de laatste paar weken echt wakker van. Mijn relatie gaat nu zo goed en ik wil dat dat zo blijft. Ik zou het vreselijk vinden als mijn partner zou liegen over zijn aantal bedpartners, ik zou diegene nooit meer kunnen vertrouwen. Ik ben bang dat dit andersom ook zo is. Misschien blaas ik het wel teveel op en moet ik er iets luchtiger over zijn, het is een grote mind fuck en ik weet niet wat ik nu het best kan doen.”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

Julie (21): ‘Mijn ouders betalen alles voor mijn broer, terwijl ik hard moet werken’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.