Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 12 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom Will Smith en Jada Pinkett nog niet gescheiden zijn

In een exclusief interview van People met Jada Pinkett, de vrouw van Will Smith, komen veel verrassende details aan bod. Zo vertelde Jada over haar reactie toen Will Smith het tijdens de Oscars voor haar opnam en presentator Chris Rock een klap verkocht.

Daarnaast dropte Jada nog een gigantische bom, want het stel blijkt namelijk al sinds 2016 uit elkaar te zijn. Ze leven apart, maar zijn niet officieel gescheiden. Waarom eigenlijk?

Het Oscar-incident

In 2022 verschenen Jada en Will nog samen bij de Oscar-uitreiking, terwijl het stel toen al zes jaar gescheiden van elkaar leefde. Het stel stond die avond flink in de spotlights toen iedereen zag hoe Will Smith het podium opliep en presentator Chris Rock een mep verkocht. Er werden namelijk grappen gemaakt over Alopecia, een haarziekte waar Jada aan lijdt.

Jada vertelde in het interview dat ze dacht dat het in scène was gezet, tot ze er later achterkwam dat het een echte klap was: “It wasn’t until Will started to walk back to his chair that I even realized it wasn’t a skit.” Jada realiseerde zich dat zij en Will nog steeds man en vrouw waren toen Will na de klap het volgende riep: “Keep my wife’s name out of your f***ing mouth.” Jada en Will zijn namelijk nog niet officieel gescheiden.

Apart van elkaar door het leven

Vervolgens kwam Jada met nog een heftig detail over hun leven: zij en Will Smith leven al sinds 2016 gescheiden. Het stel is sinds 1997 getrouwd, maar in 2016 was de rek eruit en hadden ze beide geen energie meer om aan de relatie te werken. “I think by the time we got to 2016, we we both just exhausted with trying,” vertelde Jada. Toch zijn ze niet officieel gescheiden, maar leven ze alleen apart. De reden daarvan is dat Jada een tijdens het huwelijk een belofte had gedaan dat er nooit een reden zou zijn om te scheiden, “made a promise, and I just haven’t been able to break that promise.”

Eigen boek

In het boek van Jada genaamd “Worthy” is meer te lezen over haar leven. Zo komt haar relatie met Will Smith, carrière en privé leven aan bod. Het boek komt 16 oktober uit, maar is nu al te pre-orderen.

Gaan Blake Lively en Ryan Reynolds scheiden?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.