Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Lindsay Lohan straalt in nieuwe Netflix-kerstfilm in skipak van Hollandse bodem

Na een aantal jaar stilte is Lindsay Lohan terug. En hoe! Vandaag ging dé Netflix kerstfilm van dit jaar in première en Lindsay heeft wel een heel herkenbaar skipak aan.

In een roze (Hollands) skipak de pistes af!

Het is nooit te vroeg voor kerstfilms

De beste kerstfilms zijn natuurlijk vreselijk fout en overdreven romantisch, maar we komen er graag open en eerlijk voor uit: we love it. Ons hoor je dus ook zeker niet klagen dat de eerste kerst-premières dus nu al zijn begonnen. Voor ons is het nóóit te vroeg voor kerstfilms en series. Tijd om de eerste kerstversiering op te hangen, op de bank te ploffen, onder een dekentje te kruipen en Netflix te openen, want de nieuwste kerstkraker staat sinds vandaag online!

Lindsay Lohan is back

We hebben buiten het iconische dansfilmpje in Mykonos uit 2018 (mood) al zo’n 15 jaar niet veel meer van Lindsay Lohan gehoord. Ze viel na haar carrière als kindster met The Parent Trap, Freaky Friday en natuurlijk Mean Girls van de een in de andere verslaving. Ook bracht ze buiten veel verschillende aflik-klinieken ook nog een bezoekje aan de gevangenis. Maar: Lindsay beterde haar leven dit najaar maakt ze haar comeback met een hoofdrol in de nieuwe Netflix kerstfilm Falling for Christmas. Net zoals in de kerstfilms – eind goed, al goed. Zie hier de trailer:

Falling for Christmas

In de film speelt Lindsay een verwende erfgename van een hotelmagnaat, Sierra Belmont. Bij een ski-ongeluk verliest ze haar geheugen, waarna ze wordt opgevangen door – ja, natuurlijk – een vreselijk knappe weduwnaar en zijn dochtertje. Zoals we van de gemiddelde kerstfilm verwachten vliegt de romantiek je om de oren en worden ze al snel verliefd. Wél blijkt Lindsay een wel héél belangrijk onderdeel uit haar leven te zijn vergeten. Ze heeft namelijk, tragisch genoeg, al een verloofde waar ze niets meer vanaf weet.

Knallend ski-pak van Hollandse bodem

De film zit vol met heerlijke kerstoutfits, maar één look is wel heel prominent aanwezig in de trailer. Een knal-roze ski-pak. Wij zien onszelf al (helemaal Barbiecore) met dit pak van de pistes naar de après-ski zoeven en hebben deze met gang aan onze wishlist toegevoegd. Helemáál nu we erachter kwamen dat het gemaakt is door een merk van Nederlandse bodem, Goldbergh. Hét wintersportmerk van the rich & famous waaronder de Kardashians, de Nederlandse Koninklijke familie en nu dus ook van Lindsay Lohan.

Lindsey Lohan in Falling For Christmas
Falling For Christmas - Netflix
Roze ski-pak van Goldbergh
Goldbergh
Goldbergh in netflix kerstfilm met Lindsey Lohan
Goldbergh
Roze skipak van Goldberg
Goldbergh

Pony Pink Skipak, €749 van Goldbergh.

Wanten van Goldbergh
Pony Pink Wanten, €149 van Goldbergh.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.