Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Johnny Depp maakt een onverwachte verschijning in de Savage X Fenty show en dat maakt wat los op Twitter

Je gelooft het bijna niet, maar Johnny Depp liep echt mee in de Savage x Fenty Vol. 4 show. De acteur maakte een onverwachte verschijning in de show en wij vragen ons af of hij weet waar hij mee bezig is, want hij komt nogal verdwaasd over. Zie hier de beelden en de reacties van fans.

Niet iedereen is blij met zijn deelname aan de show.

Savage x Fenty Vol. 4

Het spectaculaire evenement legt de lat dit jaar hoger met een nieuwe all-star line-up van modellen, acteurs en enkele van de grootste namen in de muziek, die de nieuwste Savage X Fenty stijlen laten zien. Muzikale artiesten die optreden zijn: Anitta, Ángela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Bretman Rock, Burna Boy, Cara Delevingne, Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Marsai Martin, Maxwell, Precious Lee, Sheryl Lee Ralph, Simu Liu, Taraji P. Henson, Taylour Paige, Winston Duke, Zach Miko, en nog vele anderen.

Johnny Depp maakt een onverwachte verschijning

Na de rechtzaak is Johnny bezig zijn carrière weer op te bouwen en maakt hij her en der een aparte verschijning, zo ook tijdens de VMA’s. Niemand had verwacht dat Johnny mee zou lopen tijdens de show van Savage x Fenty, maar here he is. Gekleed in een olijfgroene, pyjama-achtige outfit loopt hij verdwaasd door het decor heen.

De reacties op Johnny’s catwalkmoment

Ondanks dat de items die Johnny draagt nu als warme broodjes over de online-toonbank van Rihanna vliegen, is niet iedereen blij met zijn opkomst. De reacties op Twitter zijn ontzettend uiteenlopend: van de hashtag #johnnyisalegend tot mensen die de keuze niet begrijpen.

Anderen snappen juíst dat Rihanna koos voor Johnny, aangezien zij beiden te maken kregen met huiselijk geweld.

Feit blijft dat de set die Johnny draagt nu als een malle verkoopt. Rihanna brengt behoorlijk wat te weeg en dat zorgt voor zoveel webverkeer  dat de site het bijna niet trekt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.