Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 25 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Sexy, stijlvol én duurzaam: maak kennis met lingeriemerk La Tribeau

Mooie lingeriesetjes, die heb je nooit genoeg. Als jij iets anders wil dan de standaard – en ja, ietwat saaie – opties bij de grote commerciele merken, dan kom je al snel uit bij de wat kleinere (web)shops. En vaak zijn die shops nou nét hetgeen wat je zoekt.. Duurzaam, stijlvol, uniek én sexy. Het Nederlandse merk La Tribeau bestaat zo’n kleine drie maanden maar is nu al een van onze favoriete merken. Waarom? Dat zie je vanzelf.

La Tribeau

Het merk hoopt jou te inspireren om avonturen te beleven, je sexy te voelen, groot te dromen en dat allemaal met een vleugje awareness voor duurzaamheid. Met Valentijnsdag op komst (en een sexy avond op ‘t oog) is zo’n lingeriemerk fijn om te kennen. Zo kan jij, met wie je dan ook in de slaapkamer belandt, verrassen met een mooi setje. Niks te doen op Valentijnsdag maar wil je je wel zelfverzekerd en mooi voelen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Uhhh, hallo.. hoe mooi?!!

Een plek voor duurzaamheid, stijl en empowerment

Founder Guusje Verhoef vertelt ons waarom zij het merk gestart is: “In 2019 maakte ik tijdens mijn minor aan het AMFI het magazine ‘Garment’, met thema underwear. Hier kwam ik erachter dat de juiste, sustainable & fashionable lingerie heel moeilijk vindbaar is, waarna ik mijn thesis schreef over de levensvatbaarheid van een duurzaam lingeriemerk. In een wereld vol fast fashion wilde ik een zo duurzaam mogelijke versie van lingerie neerzetten met de link naar fashion en huidige trends, waarbij transparantie, ethische verantwoording en duurzame materialen key factoren zijn. Naast duurzame lingerie draait het bij La Tribeau om de community rond het merk.”

Benieuwd naar alle stijlen en prijzen? Check dan vooral even de website.

V’Day

Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor je lover zodat je hem tijdens Valentijnsdag kunt verrassen? Dat kan nog knap lastig zijn. Natuurlijk kun je hem verrassen in een mooi setje, maar als je ook nog op zoek bent naar een cadeau dan hebben wij de beste tips voor je.

NSMBL city guide: Dit zijn de leukste restaurants, winkels en wijken van Kopenhagen

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.