Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is zover: deze twee kinderen van Kim Kardashian hebben hun eerste filmrol te pakken

Dat de kinderen van Kim Kardashian geboren zijn om the hills te veroveren, dat weten we allemaal. Toch hadden we niet verwacht dat ze al op zo’n jonge leeftijd hun eerste stappen zouden maken in de showbizz. North en Saint West hebben namelijk hun eerste filmrol te pakken en wij praten je bij.

Van Calabasas naar Hollywood.

De kinderen van Kim Kardashian hebben hun eerste filmrol te pakken

Hun gezichten zullen niet te zien zijn op het witte doek, maar North en Saint zijn straks wel goed te horen in de film Paw Patrol: The Mighty Movie. Ze pakken allebei een nieuwe rol op, terwijl hun moeder Kim opnieuw de tekst van Delores inspreekt. Het zijn de eerste officiële acteerprestaties van zowel North als Saint, hoewel ze allebei als zichzelf zijn verschenen in de reality-tv-shows van de familie, Keeping Up With the Kardashians en The Kardashians.

instagram @kimkardashian

De film Paw Patrol: The Mighty Movie zal in oktober in de bioscopen verschijnen.

Kim en North in hun TikTok era

North is nieuw in de filmwereld, maar TikTok is voor haar bekend terrein. Samen met haar moeder heeft ze het account @kimandnorth, met maar liefst 13,5 miljoen volgers. Zo posten ze onder andere al video’s dansend op Chipz! – een iconisch moment voor de Hollandse popcultuur.

@kimandnorth

Silly time with my Northie

♬ 1001 Arabian Nights – Chipz

En dansen op TikTok kunnen ze wel, want de ene na de andere dansende video wordt geplaatst.

@kimandnorth

♬ Mio Mao la la la la la – 🦇

Dat de oudste dochter West een vrouwelijke kopie is van haar vader dat is al langer duidelijk. Het creatieve en bijzondere karakter, de gezichtsuitdrukkingen en het muzikale talent heeft ze ook van hem geërfd. Dat weet ze inmiddels zelf ook wel en zoekt dan ook graag alle randjes op. Ze post dan ook een TikTok-video samen met moeder Kim, waarin ze doet alsof ze haar vader is.

@kimandnorth

♬ Bound – Asawa ni mae

Weird, but iconic, but weird. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.