Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 7 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Lisa Rinna laat op Instagram duidelijk merken hoe ze over de ‘break’ van Amelia en Scott denkt

Amelia Hamlin en Scott Disick zijn sinds november 2020 samen en in die tijd hebben ze al meerdere momenten van kritiek moeten doorstaan. Fans waren kritisch over het leeftijdsverschil en ook van ouders Lisa Rinna en Harry Hamlin kreeg Scott de wind van voren. Inmiddels hebben Scott en Amelia besloten een ‘break’ te houden, naar aanleiding van het Instagram-drama tussen Scott Disick en Younes Bendjima, de ex van Kourtney Kardashian.

En ook daar heeft moeder Lisa Rinna natuurlijk wat over te zeggen.

Lisa Rinna over Scott en Amelia

Hoewel Scott Disick en Amelia Hamlin van meerdere kanten kritiek kregen, is er één persoon in het bijzonder die wat te zeggen heeft over de relatie: Amelia’s moeder Lisa Rinna (uit The Real Housewives of Beverly Hills). Kort nadat bekend werd dat Scott en Amelia aan het daten waren, vertelde een bron al dat de ouders van Amelia liever hadden dat ze terug zou gaan naar haar ex. In de maanden daarna maakte Lisa Rinna meerdere kritische opmerkingen over haar nieuwe schoonzoon Scott.

Moeder van Amelia Hamlin maakt haar relatie met Scott Disick belachelijk in RHOBH

Afgelopen maand besprak Lisa in een aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills hoe het ging tussen haar dochter Delilah Hamlin en nieuwe vriend Eyal Booker. Vader Harry Hamlin zou zelfs willen dat de twee gingen trouwen. Ze vervolgde met de tekst, “I can’t say the same for Amelia at this point. No. Like why can’t [she be dating] Harry Styles? Why the f*** is it Scott Disick?” Oei, het lijkt erop dat Lisa schoonzoon Scott nog niet heeft geaccepteerd.

Instagram

Nadat bekend werd dat de twee een ‘break’ hebben, greep Lisa Rinna de mogelijkheid om op Instagram te delen wat ze écht van Scott Disick vindt. Na het drama rondom Scott, Younes en Kourtney, laat ook Lisa nu van zich horen door een foto van niemand minder dan Harry Styles op haar Instagram-account te delen. In de caption schrijft ze, “Hehehe,” waarmee ze duidelijk maakt wat ze precies bedoelt met de post.

Aan de reacties te lezen weten ook haar volgers precies waar ze het over heeft, “LISA 😂😂😂” schreef een volger en een ander voegde toe, “Bye Scott.” Een derde schreef, “It’s the shade for me,” terwijl een volgende fan schreef, “Enough said!” Of dochter Amelia er ook blij mee is, is niet duidelijk.

Amelia Hamlin post naaktfoto van ouders Lisa Rinna en Harry Hamlin op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.