Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat is er aan de hand met de locaties in You Seizoen 4? De Britten vertellen ons hoe het zit

Het vierde seizoen van de spannende serie You staat sinds gister op Netflix en wij kunnen niet wachten tot we dit weekend alle afleveringen kunnen bingen. Joe Goldberg heeft Amerika verlaten en gaat een Europees avontuur aan. Aan het einde van seizoen 3 is hij in Parijs, maar niet voor lang. Het werd al snel duidelijk dat Joe in Londen zit, de Britse hoofdstad. Allemaal leuk en aardig, maar er blijkt toch niet zo veel van te kloppen.. in het echte leven dan. Londenaren die de serie kijken hebben dan ook heel veel te zeggen over de (niet bestaande) locaties van de serie.

Geografie? Wat is dat?

Locaties in You seizoen 4 kloppen voor geen meter

Joe is getransformeerd tot professor Jonathan Moore in de het nieuwe seizoen en beweegt zich regelmatig door Londen, op zoek naar zijn elitaire vriendengroep en just causing drama as usual. The Royal Holloway wordt gebruikt als universiteit maar in real life ligt dat in Surrey. Als je het centrum van Londen (we nemen even Buckingham Palace voor ‘t gemak) intypt op Google Maps en een route naar deze universiteit maakt is dat toch al snel 7 uur lopen. Ook woont Joe in een universiteitswoning, die in de serie vlak bij de universiteit lijkt te liggen. Logisch, maar in het echt ligt die woning in Knightsbridge, bijna zo’n 6 uur wandelen.

De inwoners van Londen snappen er dan ook helemaal niks van:

Wat vind jij van het nieuwe seizoen?

5 goede manieren om een burn-out te voorkomen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.